Anmeldelse: Apple HomePod

Apples produkter har været bajo massiv udvikling i de sidste 15 år.

HomePod debuterer enviado por smart-højttalermarkedet, men det er vel efterhånden standardprocedure para det Cupertino-baserede marca: lad resten af ​​industrien levere noget nyt, lad dem identificere problemerne og så tilbyder vi noget, der «bare virker » … og Man kan ikke komme udenom, at lydkvaliteten på Apples højttaler er tiptop, men på et marked, hvor Amazon har en så sikker position of Google ikke er langt bag – er en fantastisk lydkvalitet og en «så-som-så » højttaler værd

  • Visse enlaza a este articulo para que pueda encontrarlo.

Apple HomePod.

HomePod virker diskret i sit diseño

Prisen for en HomePod-højttaler ligger ikke i den billige con af skalaen, og salget startede den 9. februar i udvalgte områder.

  • Consejos y trucos de HomePod: hvad kan Apples smart-højttaler?

Højttaleren er en af ​​de dyreste smarthøjttalere på markedet og bestemt den dyreste mainstream-mulighed, men Apple håber vel på at kunne retfærdiggøre denne pris ved in indlemme Siri og tilbyde førsteklasses lydkvalitet.

Opsætning

  • Indtil videre den nemmeste smart-højttaleropsætning
  • «Læser » omgivelserne

Det er tungt en slæbe boksen hjem …

Når du bruger Apple HomePod minder det meget om den måde, du normalt bruger cenar Apple-enheder på.

Vi blev kun en smule forsinket, fordi vi skulle opgradere til iOS 11.2.5 på vores iPhone, hvilket er en forudsætning para en højttaleren kan fungere.Det beyder altså, en du skal have en iPhone eller iPad for at komme i gang.

Desafortunadamente, el hvorfor du skulle købe højttaleren, hvis du ikke ejerce en iPhone eller ipad, og det sorterer i målgruppen (fra) allerede fra starten.

Højtaleren lyser smukt bajo opsætningen

I relation til den lynhurtige opsætning skal fremhæves én af de gode funktioner ved HomePod: det smukke «glødelys » på toppen (som bliver til et flerfarvet Siri-logo, når du senere giver assistenten kommandoer).

Hele processen er meget hurtig sammenlignet med den langvarige opsætning en Amazon Echo og Sonos One, og du bliver endnu mere glad, når du opdager, at duke skal vifte din iPhone rundt i rummet for at kalibrere lydniveauet.

Hold mobilen tæt ved højttaleren og forbindelsen skabes

Og der er flere smarte og praktisk funktioner, du kan bruge i hverdagen.

HomePod tilpasser sig automact to det rum, den står i, blot ved afspilning af lidt musik.

Syv trin og højttaleren er klar.

Hvis HomePod tiene una cámara de visión nocturna y está diseñada para niños de 360 ​​grados, tiene una visión perfecta de los árboles de siembra, en la playa de arena y en la playa.

Når du har indstillet din InicioPod, kan du godt gå udenfor med din iPhone, og din familie eller venner vil stadig kunne bruge højttaleren.

Diseño

  • Diseño del casquillo
  • Meget tungere end forventet

Overvejer du at bære din nye HomePod hjem fra butikken, skal du holde godt fast.

Den er tungere, end man umiddelbart tror.

Når ud først har fundet en plads til din HomePod melder et andet spørgsmål sig: Hvad skal du gøre af ledningen?

Vi anbefaler, du ikke på noget tidspunkt placerer din InicioPod foran åben ild.

Du får altså, hvad du ser. HomePod ser som forventet helt fantastisk ud, og der er ingen dekorative og forstyrrende detaljer.

Sætter du HomePod tæt ved en væg, får du den bedste balance i lyden.

Det er lidt synd, en der ikke er haptisk feedback fra knapperne, men for det meste styrer du jo HomePod med din stemme, og det har derfor ikke den helt store betydning.

HomePod er ikke den mest æstetisk tiltalende højttaler på markedet, men den er attraktivt, fordi den er så enkel.

Og nu til en lille advarsel: Apple HomePod kan efterlade en hvid ring.

Vi placerede vores højttaler på en træoverflade i vores test, men det var en tyndere (okay billigere) træsort, og vi fandt ingen eksempler på farvningen … hombres det ser ud to være et problem på dyrere træsorter.

HomePod er udstyret med Apples A8 chip, der også blev brugt en iPhone 6 fra 2015. Det kan lyde lidt gammelt, men da den jo holder en smartphone, er det faktisk en hel del power «kun » til en højttaler – og

Lydpræstation

  • Fantastisk lydpræstation
  • Ingen Bluetooth-streaming eller aux-input

Lydkvaliteten i Apple HomePod er førsteklasses.

HomePod kommer bedst til sin ret, hvis du placerer den mod en væg, hvorved både stemmer og instrumenter «skærer » tydeligt igennem rummet.

Vi er sikkert alle vant til at høre musik af forskellig kvalitet i løbet af en dag.

Du kan bede Siri om en læse en meddelelse, selv om du står y køkkenet med hænderne fulde ..

Især bassen er stærk, men lyden i HomePod er stabil og med «skarpe » lydbølger.

Men det er en sammensmeltning af alt dette, der imponerer – at være i stand til at høre en mørk og dyb bas (en smule for mørk til tider), mens du samtidig forkæles af krystalklare vokaler på toppen er en dejlig oplevelse.

Nogle gange kan du opleve, en tingene bliver blandet sammen.

HomePod kan spille højt.

Faktisk er lydkvaliteten så god, at den største kritik, vi kan komme med, er lydkapaciteten på selve højttaleren, og hvordan du interagerer med den.

Bunden af ​​højttaleren er på det eneste sted, du finder et Apple-logo.

Det ville have været rart, hvis HomePod på en eller måde gemte dine nøglesætninger. Hvad lydkvalitet angår har Amazon Echo den dårligste af de tre, men den er ikke helt forfærdelig.

Sonos One er forståeligt nok meget tættere en HomePod, når det kommer til lydpræstation, men den er ikke helt så godt. Dermed ikke sagt en Sonos Ones lydkvalitet ikke er meget klar og stemningsfuld – det er den uden tvivl, men der er simple power of dybde i HomePod.

Nu bevæger vi os videre til, hvordan du rent faktisk lytter til musikken en HomePod, og der er et lille aberdabei. Vi siger «kun «, fordi du ikke kan streame fra Bluetooth to HomePod.

Du kan alts heller ikke bruge førsteklasseslyden fra HomePod til at afspille dine egne cd ‘er eller din vinylsamling, hvis du er hoppet med på den trend.Vi kan godt forstå argumentet om ikke at tilbyde Bluetooth-streaming, selv om der der mulger for bluetooth-tilslutning.

¿Cómo puedo ayudarlo?

Du vil næppe bruge lydstyrkeknapperne øverst på højttaleren.

Betaler du for et abonnement i forvejen, er det ikke noget problem, men er du for øjeblikket Spotify-bruger, kan du ikke bruge denne service uden first to streame den over din telefon, og det er ikke ideelt. Por ejemplo, hasta que Apple Music haya terminado endnu mere mystisk, en Apple ikke accepterer andre formater, f.eks. Måske ser vi det i fremtiden? Men det trækker ned, en man kun kan bruge Apple Music og peger blot i refning af, en du skal være dybt integreret i Apple-økosystemet para en få det fulde udbytte af HomePod.

Apropos fremtiden. Med AirPlay 2 se ha unido a su lista de tareas y se ha quedado atrás – ikke bare HomePods – og andre AirPlay 2-aktiverede enheder rundt om i huset.

Vi prøvede det med Apple TV, y selvom lyden var strålende, måtte vi hver gang dykke ned i indstillingerne for atætee tv, en det skulle afspille lyden gennem højttaleren.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...