Anmeldelse: Apple Watch 3

Apple Watch 3 (más Apple Watch Series 3 hvis det skal være helt korrekt) er ikke bare en videreudvikling af Watch 2 … det er en direkte nyhed, der kommer opsigtsvækkende hurtigt og Apple ser ud til at holde tempoet oppe.

  • Visse enlaza a este articulo para que pueda encontrarlo.

Vea 3 er tilgængeligt i to udgaver – en med celular forbindelse og en med kun GPS.

Som erstatning para Apple Watch 2 er denne enhed et flagskib, når det gælder fitnessfunktioner, batterilevetid samt tracking til f.eks.

Ligesom det originale Apple Watch, der fortsat er på markedet, bruger Watch 3 det nye Watch 3 OS4, hvilket er en betydelig og nyttig opgradering.

Apple ha comprado algunos productos verdes para el mercado, así como para Apple Watch 3 en kunne fastholde en topplacering?

Video-gennemgang para Apple Watch 3 nedenfor.

Apple Watch 3 – priser og lancering

  • Lanceret 22. septiembre
  • Pricing begynder ved $ 329 (aproximadamente 2000 kr)

Der er a varianter af Apple Watch 3, en med LTE og en med kun GPS.

Tidligere priser: $ 399/2100 DKK eller $ 429 / DKK 2600 (para henholdsvis 38mm-og 42mm-versionen), senere nedsat hasta $ 329 / DKK 2000 eller $ 359 / DKK 2175.

Sammenlign det med den nye pris en Apple Watch Series 1, somer $ 249 / DKK 1500 (38 mm) eller $ 279 / DKK 1700 (42 mm) og du kan se, en du virkelig skal bruge de opgraderede funktioner meget, para en det kan beskrives som

Designet af Apple Watch 3s top og bund er næsten identisk.

Prismæssigt er det glædeligt, en GPS-modellen har en meget lavere startpris end Apple Watch 2 (som nu er off-sale), men alligevel tilfører uret et opgraderet chipset og en højdemåler.

Det er ikke en massiv opgradering, men det er fint, da det nu er billigere og bedre end den tidligere model.

Apple Watch 3 blev lanceret den 22. septiembre 2017, og bør være den nyeste model i mindst et a, hvis ikke længere.

Har vi behov para LTE?

  • Forbindes temmelig godt, kan være lidt ustabil
  • Ekstraomkostninger para en streame cenar datos fra uret

Den største fordel vete dette nye Apple Watch er, at det har sin egen cellulære forbindelse, så det kan fungere uafhængigt af din telefon.

Betyder det, at du kan købe et ur uden at eje en iPhone?

Med hensyn til meddelelser: hvis den app du vil bruge, ikke er blevet opgraderet til arbejde i «stand alone» – mode (behøver ikke en telefonforbindelse for at fungere), vil du ikke få opdateringer og meddelelser, selvom LTE-forbindelsen

Hasta en oprette forbindelse til et mobilnetværk er fin, men føles ikke som den mest afgørende funktion. Dog skal det tilføjes, en nogle mennesker allerede har rapporteret, en funktionen har reddet deres liv.

Du kan deaktivere LTE fra Control Center

Opkaldskvaliteten fra en sådan lille enhed er virkelig imponerende – vi gennemførte en telefonsamtale under et løb, og både højttalerens lydkvalitet og mikrofonens følsomhed var fremragende.

Det bet, en vi kunne løbe helt normalt og holde en samtale i gang uden at holde Watch 3 op mod munden.

Det er mindre nyttigt, når du kører bil.

Vi ville stille spørgsmålstegn ved, om du virkelig har brug for funktionaliteten – ikke mindst fordi du skal betale ekstra for den.

Det er særlig problematisk, en du skal bruge mellem 30 og 70 kr.

Hviste datos para la búsqueda de datos gratis, ville det være fint, men den ekstra omkostning gør det svært at anbefale LTE-versionen af ​​denne årsag.

40 millioner musiknumre på dit håndled

En nylig opgradering er tilføjelsen af ​​musikstreaming, noget der blev annonceret ved lanceringen, men mærkeligt nok ikke kom med.

Denne funktion – hvis du har betalt ekstra for at f LTE-varianten a Watch 3 og betaler ekstra hver for få dataene – er faktisk en ganske god tilføjelse.

Du får to ting med de nye Apple Music streaming-muligheder: Apple Music direkte og Beats Radio.

Den nemmeste måde er at bede Siri om generre, en spilleliste, du allerede har oprettet eller bare en bestemt sang.

Det er ikke perfekt – især ikke når man opholder sigden para, men når det virker, er det en drøm, y fantastisk scenarie, hvor man styrer næsten ethvert musiknummer y he he verden en snakke til sit håndled.

  • Hvordan streaming en Apple Watch 3 Fik mig at lytte til opera

Du skal absolut være integreret i Apple Music-systemet, en dette kan fungere godt – du kan f.eks.

Nå, ja, et sekund … Siri har alt for ofte et problem med en forbinde og fortæller os, en den vender tilbage, når den er klar.

Hele Apple Music streaming-opsætningen er strålende, når den virker, y det er en sand fornøjelse at kunne lytte til så meget dejlig musik.

Men det er lidt usikkert, når man ikke hele tiden kan få forbindelse til de mange numre – og du vil generelt nok have din telefon med dig, hvilket er en langt bedre måde at få adgang til musik på, men funktionen er imponerende og en stor

På trods af mulighederne para Apple Music-streaming kan vi stadig ikke rigtig se en god grund til at anbefale LTE-varianten en Apple Watch 3, da ønsket om ikke en skulle have telefon med blev imødekommet med GPS på anden generationens modellen.Vil vi altid være forbundet? Med dette i tankerne bør du kun overveje Apple Watch 3 LTE-varianten, hvis du er bekymret para ikke en have kontakt til omverdenen eller hvis du af orforklarlige årsager efterlader din telefon.

Diseño og skærm

  • Design næsten identisk med tidligere modellerSkærmen er stadig levende og lys

Apple Watch-designet er blevet temmelig ikonisk.

Skærmen er som altid skarp og lys

Det er ikke en stor nyhed, men vi fik spørgsmål om det, da vi havde uret på, hvilket viser, en folk er interesserede, når et nyt ur lanceres.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...