Anmeldelse: Dell XPS 13

Raffineret, forfriskende og imponerende.

Oveni kommer, en XPS ‘en har et mere moderne udtryk.

Som det fremgår, så er vi dybt imponeret over den nye XPS 13, ikke mindst takket være den nye farvemulighed.

Hoja de especificaciones

Aquí encontrará la descripción de Dell XPS 13 som ditching modtog til anmeldelse:

CPU: Intel Core i7-8550U a 1.8GHz (cuatro núcleos, caché de 8MB, op hasta 4.0GHz)Grafik: Intel UHD Graphics 620RAM: 16GB DDR3 (2,133MHz)Skærm: 13.3-tommer, Ultra HD (3,840 x 2,160) Pantalla táctil UltraSharp InfinityEdgeLagringsplads: 1TB PCIe SSDPorte: 2 x Thunderbolt 3 (USB-C), 1 x USB-C 3.1, lector de tarjetas micro SD, conector para auricularesForbindelser: Killer 1435 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1Cámara: Widescreen HD (720p) webcam med 4 array digital mikrofonerPeso: 1.21 kg.Størrelse: 11.9 x 7.8 x 0.3-0.46 tommer (3.02 x 1.99 x 0.78-1.16 cm; Bredde x Dybde x Højde)

Pris og tilgængelighed

Selv om den er steget i pris, så er de ekstra kræfter i Dells XPS 13 klart værd de ekstra kroner.

Selv den billigste udgave starter denne gang med en procesador de cuatro núcleos, nemlig en 1.6GHz (hasta 3.4GHz med Turbo Boost) Intel Core i5-8250U.

Ligesom med de fleste bærbare nu til dags, så har du muligheden for at vælge en konfiguration, der forsøger at matche dine ønsker.

Den udgave, vi har testet her, vil sikkert løbe op i omkring 15.000 kroner, hvilket selvfølgelig er mange penge, men den kommer så til gengæld med en 4k-skærm, 1TB disk og 16GB RAM.

Det er også lettere irriterende, en udgaven i farven Alpine White er dyrere end standardfarven.

Uanset konfigurationen, så er alle udstyver udstyret med tre USB-C porte (para mostrar Thunderbolt 3), en microSD-kortlæser og en 3.5mm audioindgang.

Til dem, der holder af en sammenligne priser, kan vi oplyse, en den eneste konkurrerende flagskibs-model, der prismæssigt kan matche XPS ‘en, er Google Pixelbook.

  • Visse enlaza a este articulo para que pueda encontrarlo.

Diseño

Med den nye udgave af XPS 13 er det første gang, siden den populære maskine ramte vores top fire, en designet har ændret sig markant.

Dell ha enviado XPS13 para slankekur, så den er 30 procent tyndere (3.4mm) para tyndeste punkt, og den er en smule lettere med sine 2.21 kilo.

Los hombres han comprado una casa de subastas en la ciudad de Rose / gold-udgave, en la tienda de Dell, la versión de Skidtet Videre Med de Matdende Tastatur.

Imagen 1 de 10

Imagen 2 de 10

Imagen 3 de 10

Imagen 4 de 10

Imagen 5 de 10

Imagen 6 de 10

Imagen 7 de 10

Imagen 8 de 10

Imagen 9 de 10

Imagen 10 de 10

Dell er især stolt over, at chassiset til tastaturet indeholder y krystalliseret silikone-materiale med indfarvet hvidt – nærmest som et vævet stykke stof – i ni lag.

Det er første gang, en man har vævet glasfiber ind i en bærbar computer.

Desværre kan man ikke sige det samme om det plastikmateriale, som de tynde kanter består af.

Desuden er der et lille aber dabei med hensyn til, hvad der er maskinens største kritikpunkt;

Når det er sagt, så er vi også nødt til at pointere, at kameraet med dets 720p Giver et lige så godt billede som den seneste MacBook Pro, men det er ikke en 60fps som den på Pixelbook ‘en.

Webkameraet kommer med fire mikrofoner, som alle sidder på kanten af ​​den bærbares base.

På den anden side, så kommer XPS 13 ikke til at konkurrere en tu cuenta para obtener más información en Google Home og Amazon Echo leve med det første.

Monitor

En anden kæmpe forbedring på dette års udgave er skærmen.

Touchscreen-skærmen er coatet med en 0.65% anti-reflekterende belægning, der har til formål at eliminere de gener, som vi kender fra en almindelig touchscreen.

Skærmens brightness-indstillinger skal også fremhæves.

Med en 1,500: 1 ratio de kontrast og 100% sRGB farveprofil ser det ind imellem ud som om, en de morskom y en video video y back to top, samule, men skærmen har en hurtig og flydende respons ved berøring.

Første gang anmeldt i januar 2018

Gabe Carey har også medvirket i denne anmeldelse

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...