Anmeldelse: Fitbit Ionic

Fitbit er blevet sinónimo med fitness-brazalete, hombres nu har virksomheden besluttet en forsøge sig på et helt nyt marcado.

Virksomheden har kombineret sin fitness know-how med erfaringer fra af en række virksomheder, den er købt – bl.a.

El reloj de pulsera, el reloj de bolsillo, el reloj de bolsillo y el reloj de Apple Wear de Android Wear, y de Fitbit Ionic, se pueden ver y guardar, relojes de pulsera, smartwatches, løbeturen eller i fitnesscentret.

Men der er nu ny konkurrence fra den nye Apple Watch 3, som indeholder den samme LTE-forbindelse som Fitbit Ionic, para ikke at nævne Garmins indmarch para fitness / smartwatch-området med Forerunner 645.

  • Visse enlaza a este articulo para que pueda encontrarlo.

Fitbit Ionic-priser

  • Fitbit Ionic koster £ 299.95 / $ 299.95 / DKK 1825 (anslået)
  • Det er dyrt para et fitnessur
  • Sælges over hele verden

Fitbit Ionic er det dyreste produkt fra Fitbit.

Vi har set et lille prisfald, men ikke særlig meget, og det betyder, en du sandsynligvis ikke skal forvente større rabatter i nærmeste fremtid.

Diseño y visualización

  • Fremstillet af aluminum og lettere end de fleste smartwatches
  • Plast- eller læderremme, der er nemme en skifte

Fitbit Ionic se comporta de forma segura, y me permite guardar los relojes inteligentes modernos y er det meget let – det mærker du, så snart du hartaget det på.Det føles let på håndleddet, hvilket gør det mere behageligt under træning.

Det har også en god pasform til dagligt brug, hvilket bør tilskynde dig til at bære det hele dagen, så du hele tiden har mulighed for aflæsninger.

Det er vandtæt, så du kan tage det med i brusebad eller endda svømme med det -mere om dette i fitness-omtalen.

Fibit Ionic er lavet af aluminium og har meget små antennebånd på siderne.

Du kan godt elske udseendet af Fitbit Ionic, men hvis du går op i, hvad andre tror, ​​så tænk på, at det ikke er sandsynligt, en produktet har samme «universelle » appeal som andre (Sig Apple Watch!).

Der er en hardwareknap på venstre side og to andre til højre: De sidder i samme positioner som på Fitbit Blaze og giver excavado mulighed for at bevæge dig rundt på urets brugerflade.

Knapperne er hævet lidt – Fitbit tror formentlig, en dette vil hjælpe dig med en benytte dem, så du ikke skal fumle så meget under træning, hvor du sveder og er forpustet.

Vi fandt knapperne velfungerende, og deer med til at gøre brugerfladen enkel.

El fin de la vida es una buena idea para los niños de edad avanzada, así como para los demás. Ionic ikke falder af, når du træner.

Vi brugte begge dele, og plastikremmen er behagelig, når du sveder i gymnastiksalen, mens læderremmen har et meget mere attraktivt udseende – så måske vil du benytte begge til henholdsvis træning og «en tur i byen » ..

Skærmen på Ionic er en fuldfarve-skærm, der er rektangulær – me modsætning til de me mero Firkantede Apple Watches og de fleste Android Use ure – og den minder om Blaze ‘s skærm.

Når det er sagt, er kantene relativt tykke en Fitbit Ionic.

Fitbit-logoet er også irriterende placeret lige under skærmen og tager lidt plads en su producto.

Opløsningen på LCD-skærmen er 384×250, og vi kan især lide skarpheden – den når 1000 nits, hvilket er det samme som para Apple Watch 2 og betyder, en du kan se selv i stærkt sollys, når du er ude at løbe.

Vi fandt, en touchskærmen engang imellem var lidt langsom til at reagere, og vi var ofte nødt til at bevæge vores håndled ret voldsomt for at funktionerne til at virke.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...