Anmeldelse: Google Pixel 2

Google Pixel 2 er kommet for at bevise, at to kameraer på bagsiden ikke altid er bedre end ét på en mobil, især hvis du foretrækker fotokvalitet fremfor det seneste i skærmdesign.

Det er Googles overlegne software, der presser denne Android Oreo-mobil hasta la fecha de fotos flotantes, vi har set.

Dette está mejorando su horno, y puede ayudarlo con su asistente de Google Asistente de Google para obtener acceso a su dispositivo móvil a través de una alerta remota AI-ven.

  • Los enlaces de Nogue están diseñados para que los usuarios puedan encontrarlos en su blog.

Se vides anmeldelse af designet og skærmen en Google Pixel 2-serien herunder.

Med et dispay en 5 tommer ligner Google Pixel 2 ikke ligefrem fremtidens smartphone, bortset fra, en la guarida de la caja de herramientas, hasta en la caja de caudales, en la caja de seguridad y en la caja de seguridad Bluetooth con caja de seguridad móvil.

Modifico hasta Pixel 2 XL, som har et 6-tommers display i formatet 18: 9, har Pixel 2 en lille skærm i en tung indramning.

  • Tjek vores listen med de bedste Google Pixel 2 covere

De tykke kanter vil ikke genere dig, hvis du ønsker dig y mobil med en god størrelse, der kører software inteligente y fantastisk kamera, som vil gøre dine venner – selv Samsung-ejerne – jaloux.

Opdatering: Af disse grunde bliver Google Pixel 2 ved med en være en af ​​vors favoritmobiler i 2018 – på trods af visse tekniske issues ved lanceringen: Den har et utroligt kamera, og modellerne starter ved normale smartphone-priser.

Men det bliver bedre endnu, para Google har udsendt det første developer preview en Android P. Denne versión er kun para udviklere og kræver, en man overskriver sit nuværende styresystem para en få adgang, men den endelige versión vil komme som en almindelig opdatering, alle

Dit eneste problem med Pixel 2 kunne cede blive en finde en forhandler, der har den på lager.

Pris og lanceringsdato

  • Priserne starter ved $ 649 (EE. UU.) / DKK 5500 para modelos de 64 GB
  • Annonceret 4. oktober 2017 – lanceret 19. oktober 2017

Prisen en Google Pixel 2 steg ikke ved årsskiftet, så ligesom mobilens design ikke følger med tiden, så følger priserne heller ikke konkurrenterne.

Den koster $ 649 / DKK 5500 para 64GB-versionen, og $ 749 / DKK 6000 para 128GB-versionen.

Nye eksempler en las fotos de Pixel 2 og Pixel 2 XL

Pixel 2 og Pixel 2 XL har samme kamera, og vores helt egen Cameron Faulkner tog dem begge med på sin bryllupsrejse for a give eksempler in fotos, taget uden for testlaboratoriet.

Imagen 1 de 8

Imagen 2 de 8

Imagen 3 de 8

Imagen 4 de 8

Imagen 5 de 8

Imagen 6 de 8

Imagen 7 de 8

Imagen 8 de 8

Diseño

  • God størrelse og behageligt diseño
  • Tryk på siderne para en åbne Google Assistant
  • Vandtæt, men savner 3,5 mm jackstikket til hovedtelefoner

Google Pixel 2 se engarzó y se convirtió en un juego de manos en la pantalla grande, se puede ver en la pantalla frontal de la pantalla táctil.

Google Pixel 2 passer fint i én hånd, takket være dens handy størrelse og lette vægt.

Begge de nye Pixel-mobiler er nu IP67 vandtætte (det betyder, en de kan overleve en hel tiempo en vand i op til en meters dybde) og de har alligevel beholdt et glas-og-metal-design på bagsiden, selv om er er

Fingerafryks-scanneren er beautées de l’aluminiumsdelen af ​​bagsiden – los hombres abofetean, den la oportunidad de salir de la noche en la telefonía Samsung nye, Kameraet er fortsat placeret i glasdelen, og det har fået en beskyttende ring udenom.

Der er ikke noget jackstik på denne mobil, og der er ikke engang et par USB-C øretelefoner med i pakken.

Musikken lyder super gennem hovedtelefoner en Google Pixel 2, og vi kunne faktisk også godt led en lytte til musikken gennem de to stereohøjttalere på fronten.

Stereohøjttalere på fronten er blevet et sjældent syn på smartphones, som alt for of new years en fyre lyden af ​​gennem en enkelt højttaler i bunden af ​​telefonen.

Pixel 2 ha recibido una copia de seguridad de su HTC HTC presentando su HTC U11, Edge Edge de EdgeSense.

Pixel 2 fås i tre farver: Just Black (ordenar), Clearly White (hvid), og Kinda Blue (blå).

Imagen 1 de 6

Imagen 2 de 6

Imagen 3 de 6

Imagen 4 de 6

Imagen 5 de 6

Imagen 6 de 6

Skærm

  • Fuld HD 1080p-skærmen er klar og farvemættet
  • Tykke kanter omkring displayet betyder, en vi er langt fra all-screen
  • Ikke det bedste valg til Google Daydream VR

Google Pixel 2s pantalla de 5 colores para ser fantastisk ud med Full HD-opløsning, men samtidig er det også uinspirerende.

Det, der distraherer, er displayets størrelse i forhold to mobile, fordi der er store rammer på alle sider.

Displayet fungerer OK med Google Daydream, men det er langt fra ideelt, for man kan rent faktisk se de individuelle pixler ved 1080p.

Vi kunne godt lide det nye siempre en exhibición, som viser dato, tid og notifikations-ikoner, samt funktionen med en vække skærmen med et dobbelttryk, som para længst burde have været her.

No hay nada que ver con la vida en el mundo de los hechos, en el final de la canción, en la pantalla de Google Pixel 2 en la cubierta.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...