Anmeldelse: Google Pixelbook

Med rygterne om, at det nu er mulgt at hente tidlige versioner af Google Fucsia og selv installere dem, ville det ikke være overraskende, hvis det fik interessen para Google Pixelbook til at blomtre op igen.

Det handler mere specifikt om, en denne 2-i-1-laptop donce brugeren mulighed for afprøve Android samtidig med, en man beholder de velkendte funktioner y design of fra Chrome OS.

Vuelva a escribir sobre este tema, haga clic en Google Pixelbook en stylus-pen, som, escriba meget af besværet, der ellers ville være ved to køre Android-apps en la laptop.

Ved første øjekast Ligner den MASKE nok en blanding af en Chromebook og en Nexus telefon, los hombres dens specifikationer SLAR de Andrés a med Flere længder.

Specifikationer

Su er konfigurationen para den Google Pixelbook, som vi har kigget på:

CPU: Intel Core i5-7Y57 de 1.2GHz (dual-core, caché de 4MB, op hasta 3.3GHz)Gráficos: Intel HD Graphics 615RAM: 8GB LPDDR3 (1,866MHz)Skærm: pantalla táctil LCD de 12,3 «QHD (2.400 x 1.600, 235 ppi) (400 nits, 72% de color NTSC, 3: 2 skærmforhold)Lager: SSD de 256 GB (eMMC)Tilslutninger: 2x USB-C 3.1, hovedtelefoner / mikrofon jackNetværk: Wi-Fi 802.11ac (2 x 2 MIMO), Bluetooth 4.2Kameraer: cámara web 720p (60 fps)Vægt: 1.1kgStørrelse: 290,4 x 220,8 x 10,3 mm

Pris og tilgængelighed

La próxima vez que se conectó fue: Google Pixelbook y Chromebook.

Til den høje pris får man også 7. generación Kaby Lake Procesador Intel Core i5 en la biblioteca de 128 GB: modelo y tableta de 256GB, de 8GB.

Lad os s kigge på, hvordan denne konfiguration klarer sig i forhold til de nye Samsung Chromebook Pro og Asus Chromebook Flip, som begge er udviklet i tæt samarbejde med Google para kick-starte firmaets Android app-fremstød på Chrome OS.

De har dog markant færre kræfter end Google Pixelbook med en 6. generación Procesador Intel Core m3, som også er beregnet til et lavt strømforbrug og dermed en lav varmeudvikling, hvilket gør, at de modeller kan køre uden blæsere.

Sidste remitiré a los Chromebooks y a los Chromebooks para que guarden la Chromebook-plataforma para el nombre del reloj.

  • Visse links i denne artikel henviser til artikler, der er skrevet på engelsk.

Diseño

Pixelbook er tydeligvis det smukke resultat af flere års arbejde fra Googles side på at udvikle og forfine et samlet design for deres hardware-udvalg.

Dette er uden tvivl Googles mest vellykkede computerenhed til dato.

Enhver der ikke har købt ny bærbar indenfor de seneste par år, vil nok skulle vænne sig til kun at råde a USB-C 3.1-stik.

Desværre kan det samme ikke siges om lyden.

Til gengæld er dens glas-trackpad y fornøjelse at bruge og fungerer super jævnt og præcist både med enkeltfinger- og med flerfinger-bevægelser.

Tastaturet er et af de bedste vi endnu har testet.

Ordet Pixel i navnet en Google-laptop, kommer fra det faktum, en dens 3: 2-skærm har en opløsning en 235 píxeles por pulgada (ppi) og en meget præcis farvegengivelse, som er på højde med nogle af de bedste

Skærmen fungerer godt til film og fotos, para ikke at tale om fotoredigering.

Pixelbook Pen y Asistente de Google

Allerførst, vil vi bare sige, en det er en ærgerligt, en Pixelbook Pen ikke er inkluderet i prisen på denne computer, da den er helt nødvendig for at få det fulde udbytte af den.

Pixelbook Pen fungerer glimrende, den reagerer perfekt på trykforskelle og den vinkel, hombre titular pennen i, hvilket gør det til en fornøjelse at tegne på skærmen.

På Pixelbook Pen sidder en enkelt knap, som i realiteten er en Google Assistant-knap, men det virker også som om den inkorporerer noget af den nye Google Lens-teknologi, som man finder i smartphones som Google Pixel 2. Når man trykker knappen ned

Me stedet bliver de elementer, som man har markeret med denne blå blæk, enviar a analizar i Google Assistant, der så til gengæld repatriado de oplysninger, som Googles servere kan levere, om det man nu har markeret.

Det vil være et utrolig effektivt værktøj para studerende især, men alle typer brugere vil have gov dette.

Y más y más Pixelbook Pen er, al den åbnede Google Keep til at understøtte pen-input, selv fra låst skærm, hvilket gør det meget nemmere, at tage noter.

Det eneste nævneværdige problem med Pixelbook Pen er, en den ikke kan fastgøres en computeren på nogen måde, ikke engang med magneter ligesom Surface Pro.

Med hensyn til Google Assistant, quíteme un mensaje a través de esta página para ver cómo funciona el dispositivo a través de stemmekontrol, hvis man vælger ikke en investere i en Pixelbook Pen.

Overordnet, su Asistente de Google, le permite ver algunos de los teléfonos inteligentes que se encuentran en su teléfono y puede ayudarlo a resolverlos.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...