Anmeldelse: iPhone X

iPhone X er det store skridt fremad, Apple havde brug for.

Apple selv kalder den selv para teléfono inteligente fremtidens, og den udtrykker alt det, de har forsøgt at opnå i årtier.

De funktioner som man har fjernet er Touch ID (fingeraftryklæser) og Hjem-knappen.

Men iPhone X er mobilen, vi i årevis har ventet på fra Apple.

Se vors anmeldelse af designet en iPhone X i videoen her.

De har været en brændende interesse para denne mobil – alle vil vide, om den nye iPhone X er prisen værd primært.

Så … er iPhone X virkelig prisen værd?

Kan Apple kombinere alt dette, få det til at fungere og skabe den største iPhone nogensinde?

especifikationer iPhone X

Vægt: 174 gDimensionador: 143,6 x 70,9 x 7,7 mmStyresystem: iOS 11Skærmstørrelse: 5,8 «Skærmopløsning: 1125x2436Procesador: A11 BionicRAM: 3 GB *Lagringsplads: 64 GB / 256 GBBatteri: 2716 mAh *Bolsa de la cámara: 12 MP + 12 MP (begge OIS)Kamera para: 7 MP

* Ifølge kinesiske firmaer

iPhone X: pris og lanceringsdato

  • Blev lanceret den 3. noviembre
  • Den dyreste på markedet
  • Fås som 64 GB eller 256 GB

Det er næsten håbløst at diskutere prisen en iPhone X – det er den dyreste på markedet, men det er de fleste iPhone-brugere mere end villige til at se bort fra.

Selvom fokus i denne anmeldelse er på teknologien, vil vi stadig nævne pris og lanceringsdato.

iPhone X koster fra ca.

SIGES Det, en Apple vil lancere en billigere versión i 2018. El hombre vil formentlig udgive modellen med den heldækkende skærm til en LaVere pris, los hombres Uden OLED … Dette er rygte Endnu ikke bekræftet.

Det første problem med i det hele taget at få fat i produktet er nu forbiell, og du kan vælge imellem forskellige iPhone X-farver, der er færre i år, og du kan altså også vælge imellem to GB-modeller.

  • Visse enlaza a este articulo para que pueda encontrarlo.

Skærm

  • Den bedste skærm på en iPhone
  • Klare, vibrerende farver
  • «Notch » i toppen irriterer en smule, men er ikke i vejen

Den første ting, du vil lægge mærke til på din nye iPhone, er svær at overse: den nye skærm skinner direkte ind i dine øjne, når du først ser på den.

Den 5,8 tommer OLED-skærm er simpelthen den bedste, Apple no se sentó en mi iPhone.

Den har længere skærm, y selvom den ser større ud end iPhone 8 Plus med sin 5,5 tommer skærm, er det kun i højden – den går bare helt op.

Den udvidede skærm er en helt anden oplevelse en iPhone X

OLED-teknologien betyder, at du får en mørkere sort og en mere blændende hvid – alt fra hjemmesider til dine egne lüderder ser bare lidt pænere ud.

Nogle vil hævde, en Samsung jo har brugt OLED-skærme på deres mobiler siden den første Galaxy udkom, men Apple hævder, at det først er nu, at teknologien er god nok til at blive sat i deres mobiler.

Hvis det lyder defensivt, så tag y kig på iPhone X-skærmen og du vil opdage, at skærmen til fulde lever op til Apples pletfri omdømme.

Det er ikke den fedeste eller mest farverige skærm på en teléfono inteligente, men den er ren, klar og har ikke grimme farveforskelle, når du bevæger den.

Skærmen er også blevet bedømt som den bedste i verden i velrenommerede DisplayMate test, der hævder, at det er den lyseste og mest realistiske OLED-skærm på markedet.

Mange taler om en «rammefri » skærm, men det er ikke hele sandheden.

Apple vil måske gøre denne sorte ramme mindre i fremtiden og tilbyde en me mour visuel attraktiv iPhone, men på X er oplevelsen stadig imponerende.

Når við det visuelle: den meget omtalte «notch » øverst på skærmen en iPhone X er der delte meninger om. Me portaré bien con el hombre que hace las pestañas para hacer las pestañas, y me gustaría que me diga qué hacer con la vista del omslutter den på, er pænt.

Los hombres venden el teléfono móvil al suelo, bliver ulemperne tydelige.

Jo længere skærmen er, desto smallere bliver billedet, hvilket betyder en der er mindre områder at skrive på.

Når vi taler om den lange skærm: 8: 9-formatet er noget vi har set på flere mobiler i år og i Android-verdenen er apps allerede programmeret til at fylde hele skærmen.

P iPhone X er det ikke tilfældet, y og mange apps har an kanter både øverst og nederst på skærmen.

Las aplicaciones de Indbyggede hacen plats bajo tastaturet, hvor hjem-knappen plejede at sidde.

Problemet med den sorte kant på skærmen er, en iPhone X ligner en yver telefon fra de Apple – selv iPhone 3GS.

Med den nye iPhone X-skærm får vi også en funktion fra Apple: HDR-afspilning.

Hvis du f.eks.

Men det er meget sværere at se detaljer i mørkere scener i HDR-film – det skal forbedres.

Sammenlignet med LCD-skater en iPhone 8 Plus er der tidspunkter, hvor du ser mindre af filmen, men hvis du sætter dem side siden af ​​hinanden, kan du se, en kvaliteten er meget højere en iPhone X.

Som iPhone 8 og 8 Plus har X også den velkendte True Tone-skærm, som efterligner lysforholdene omkring den og justerer lyset.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...