Anmeldelse: Nintendo Labo

Hver gang nogen Nintendo Labo og dets paptilbehør, kommer vi uvilkårligt til at tænke på et afsnit af Svampebob Firkant.

Labo handler om, at eksperimentere og finde på nye måder at få noget til at fungere på.

Sådan virker det

Se, vi er en robot!

Labo er blot endnu et eksempel på, hvordan Nintendo formår at bruge en forvissvis enkel teknologi til at skabe nye interessante muligheder.

Når man åbner Nintendo Labo-softwaren, finder man tre sektioner: Make, Play og Discover.

Konstruktion

Den opmærksomme læser har formentlig allerede gennemskuet, at alle de forskellige Toy-Con-modeller skal bygges af pap.

Når man åbner æsken, finder man et antal papark, som er markeret med forskellige farver alt efter, hvilken model de hører til.

Detenerse en el springe direkte til de simple komplicerede Toy-Cons, såsom keyboardet eller motorcykelhåndtagene, Men Labo insisterer på, en man begynder med en Basal Joy-Con-holder para øvelsens skyld.

Det ser legende let ud i starten

Når man først har lagt alle de nødvendige ark ud foran sig, kræver det blot, at man åbner det pågældende spil på sen Nintendo Switch-konsol, vælge den Toy-Con, man ønsker at byge, og så følge instruktionerne på skærmen.

Selv om det lykkedes os, en samle fiskestangen fra Variety Kit mens vi sad i sofaen med benene over kors, så vil vi alligevel anbefale, at man lægger det hele ud på et fladt underlag og sidder i en merely hensigtsmæssig stilling.

Det er vigtigt af flere grunde.

Der er mange dele at holde styr på

Hvis man er til The Simpsons, vil man være glad por in vide, en dette ikke vil være som i det afsnit, hvor Homer forsøgte sig med en bygge sin egen havegrill;

Vejledningen er også meget mindre tør end en normal IKEA-vejledning – der er en god parte humor i beskrivelserne, og det er med til at gøre arbejdet meget fornøjeligt, uden at det bliver plat.

Dette er et godt eksempel på, hvordan selve byggeprocessen er tænkt som en vigtig del af den samlede fornøjelse ved Nintendo Labo;

Der er masser af far-chistes i samlevejledningerne, og det er ganske fornøjeligt

Når man først kommer rigtigt ind i processen, er det faktisk y helt terapeutisk oplevelse at lave sin Toy-Con.

Hvis man har brug for at se, hvordan en færdig sektion skal se ud, kan man bruge Switch-konsollens touch-skærm til at vende og dreje en modelo 3D, så man kan se den fra alle vinkler og zoome ind og ud.

De mere utålmodige brugere, vil være glade por kunne spole frem i vejledningen – det er fint, en Labo-instruktionerne er så grundige, men nogle gange er lidt por omstændige, og så er det rart en kunne spole hurtigt frem til næste trin.

Når ens Toy-Con er samlet, følger man blot Instruktionerne og sætter sine Joy-Cons ind i den.

Man er optimistisk, hvis man tror, ​​at man kan samle sinen på mindre end minimum-tiden

Kompleksiteten og den tid, det tager en bygge de enkelte Toy-Cons, varierer meget.

Nintendo foreslog 10 hasta 15 minutter hasta en samle RC-bilen, og det viste sig at holde stik.

Robot Kit vil tage temporizador de tre mínimo.

Vi ser tydeligt para os, en der snart vil komme kapløb para Nintendo Labo-konstruktioner.

Nintendo lægger også op til, at man selv tilpasser sine Toy-Cons, og det er også noget, som vi nemt kunne have brugt timer på.

Alle disse TC-biler er blevet redesignet af deres brugere

Nintendo har planer om, en udsende officielle custom-kits, som vil passe til de forskellige modeller.

Leg og spil

Hvert sæt kommer med sit eget software, så de der køber El kit de variedad de Nintendos tiene una función de actualización, algo más relevante para modellerne der, mens dem med Robot Kit vil få noget helt andet software.

I Variedad Kit er der fem Toy-Cons y syv aktiviteter, hvor de enkelte Toy-Cons hører til et bestemt spil.

Selv om spillene er enkle, så er fornøjelsen ved spille dem så meget desto større, da man selv har været involvedret med at konstruere controllerne, og de også fungerer på skægge og anderledes måder.

Det er svært ikke at lade sig rive med at et simpelt fiskespil, når man bruger en fungerende pap-fiskestang, som man har bygget med sine egne hænder.

Umiddelbar og fornøjelig spiloplevelse

Der er også indlagt forskellige finesser, som er med til at holde interessen Fanget: fiskespillet, er para eksempel utrolig enkelt, hombres man bliver bidt af det, og der er små kunstgreb, man kan benytte sig af til en fange de store fisk, som

Fire stykker pap kan da temporizadores de flere fornøjelse

Når det drejer som om Robot kit, er der et andet udvalg af mini-spil, som alle kræver at man har iklædt sig dragten.

Joy-Cons i rygsæk og headset vil registrere ens bevægelser

På opdagelse

En anden sektion, som er værd at undersøge, er Discover.

Her er vi nede i detaljerne

Procesado med en gå på opdagelse strækker sig i virkeligheden hen over alle sektionerne i Labo: primer bygger man sin toy-Con og sætter sig ind, hvordan det hele hænger sammen;

Nu kommer vi til det, som Nintendo Labo virkelig handler om: Toy-Con Garage.

Toy-Con Garage

Toy-Con Garage ha sido lanzado de nuevo y equipado con el conmutador Nintendo, y además tiene mucho más que ver debajo de Discover-sektionen i softwaren.

Kernen i Toy-Con Garage er y enkelt og visuelt baseret programmeringsværktøj efter årsag-og-virknings princippet.

Det første trin i at bruge Toy-Con Garage er en få sine eksisterende Toy-Cons til at gøre forskellige ting eller interagere med hinanden.

Tingene kan gøres enkle

El hombre ha sido mutilado por lo que se refiere a la vida útil del hombre hasta la muerte.

Efter dette, virker det som om de Nintendo regner med, en folk selv finder på nye modeller.

Hombres tingene kan meget hurtigt blive meget indviklede

Vi om overbeviste om, en Nintendo med tiden vil sende flere sæt på markedet, men indtil da skal det blive interessant at se, hvad de mange Labo-brugere selv kan komme op med.

Holdbarhed og levetid

Eftersom de er lavet af bølgepap, var vi noget betænkelige ved, hvor meget de færdigsamlede Toy-cons ville kunne holde til før de gik i stykker.

Som enhver, der har set Toy Story 3 ved, er børn ikke solo forsigtige, når de bruger deres legetøj og i betragtning af, en Nintendos Variety Kit koster omkring 500 kroner og Robot Kit omkring 600 kroner, så er det ikke ligefrem billigt legetøj at

I den tid, hvor vi brugte Labo-delene, virkede pappet forbløffende solidt og det var samtidig behageligt at holde på.

Y otros consejos sobre este tema, también pueden ser útiles y útiles.

Men det kan næppe undgås, en pappet før eller siden vil begynde at blive skrøbeligt, enten på grund af slid, eller fordi det nærmest er uundgåeligt at der sker uheld, når det bliver brugt til spil.

Man kan håbe, at når børnene selv har bygget og tilpasset deres egne Toy-Cons, at de ville passe på dem så godt som muligt.

Set i det lys, vil vi anbefale, en man er omhyggelig med, hvor man opbevarer sine toy-cons.

Hvis man bor i en mindre lejlighed eller hus, er det ikke ligefrem ideelt, især hvis der er meget andet legetøj, som der også skal være plads til.

Det kunne vi lide

Nintendo Labo handler uden tvivl lige så meget om at skabe, som om at spille, og vi havde afgjort stor glæde af det faktum, at man kan få mange temporizadores fornøjelse ud af det, inden man overhovedet kommer i gang med selve spillene.

Labo kunne sagtens ha visitado el software para ver y para escribir, los productos para el cuidado del cuerpo y para el cuidado del cuerpo, desde la última vez hasta el final.

Vi er også begejstrede for mulighederne ved Toy-Con garage – ikke blot har denne funktion et stort læringsmæssigt potentiale, det tilskynder kreativitet og giver en masse ekstra glæde para dem, som er villige til at dykeke ned i det og eksperimentere med mulighederne.

Der er meget andet at gøre her, terminar en lege med papmodeller

Frem for at lade børnene sidde stille med en Switch-konsol, har Nintendo udviklet noget, som giver dem lov til en involvere sig direkte i tilblivelsen af ​​de spil, de beskæftiger sig med.

Labo tildender nogle enkle fornøjelser, men vi er sikre på, en børn vil få stor glæde af en have været med til at skabe dem.

Det kunne vi ikke lide

Selv om vi ikke er sikre på, hvor godt de samlede Toy-Cons kan modstå tidens tand, så oplevede vi ingen problemmer under vores brug af Labo-sættet.

Vi er simple bekymrede over den mængde plads de kræver og det faktum at de kan give problemmer for dem, der ikke har så meget opbevaringsplads.

Endelig vurdering

Selv om vi må tilstå, en su mero ligesom Blækvard, nå det handler om tålmodighed og fantasi, så fik vi stadigvæk meget stor fornøjelse ud af at beskæftige os med Nintendo Labo.

Vi er dog ikke sikre på, en dette Nintendo-produkt vil appellere til alle.

Børn kan udvikle deres kunstneriske sider lige så meget som deres programmeringsmæssige evner

Der er uden tvivl mulighed for a udvikle sine evner for kreativitet og problemløsning her, og vi kan ikke lade være med at tænke på, om Nintendo stille og roligt er i gang med en skabe den næste generation af spiludviklere.

Selv om børn ikke dykker ned en Toy-Con Garage, dador Labo dem stadigvæk mulighed por afdække interessen por kunst eller musik.

Vi kan sagtens få øje på et stort undervisningsmæssigt potentiale para Labo, og vi tror ikke, det vil virke malplaceret i et klasseværelse, især når man bevæger sig ud de programmeringsmæssige funktioner i Toy-Con Garage.

Selv om der er meget fokus en fikse pap Toy-Cons, så er pappet kun en meget lille del af Labo.

Nota: Som et led i vores aftale med Nintendo, har vi ikke markeret anmeldelsen med et antal stjerner.

Pris og lanceringsdato

Nintendo Labo kommer på markedet herhjemme den 27. april og der vil være to sæt tilgængelige fra starten af: Variety Kit, som indeciso RC-bilen, fiskestang, hus og motorcykel, vil ligge på omkring 500 kroner.

  • De la habitación Nintendo Switch-spil ligera nu

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...