Anmeldelse: OnePlus 6

OnePlus 6 er den mest gennemførte smartphone, som producenten endnu har lavet i sit korte liv.

Med sit rene glasdesign, lægger OnePlus 6 sig direkte op ad store mærker som Samsung Galaxy S9 og iPhone X. Man får st stor 6,28 «-skærm komplet med det uundgåelige indhak, dobbelte kameraer en la bolsa y en la lista de archivos de búsqueda y descarga de archivos

La información más reciente sobre el soporte y el modelo OnePlus 5T y OnePlus 5, la información del cliente y las características del dispositivo, así como las características, características y características de OnePlus 6 es muy útil, es importante para el año 2018.

OnePlus 6 udgivelsesdato og tilgængelighed

  • OnePlus 6 udgivelsesdato: 22. maj
  • Kommer til Nordamerika, Europa o Indien en primer lugar

Udgivelsesdatoen para OnePlus 6 er sat hasta 22. maj i Nordamerika, Europa o Indien og umiddelbart derefter skulle den være tilgængelig i Danmark samt det øvrige Skandinavien.

Por ejemplo, der bare ikke kan vente indtil da, eller som gerne vil være blandt de første til at få fingre i den nye OnePlus 6, vil der være et begrænset antal telefoner tilgængelig på en række popup-events rundt om på kloden den 21.

OnePlus 6 pris

  • Den billigste OnePlus 6 har 6GB RAM og 64GB lagerplads
  • Den dyreste OnePlus 6 har 8 GB de RAM y 256 GB de lagerplads

Priserne para OnePlus 6 starter ved € 519 (omkring 4.000 kroner) para 64GB / 6GB-konfigurationen, hvilket er en smule dyrere end OnePlus 5T, hvor priserne startede ved 3.800 kroner para samme mængde RAM og lagerplads.

Så er der udgaven med 8GB hukommelse og 128 GB lager med en pris på € 569 (omkring 4.300 kroner), hvilket igen er 200 kroner mere end prisen på 5T.

Endelig er der topmodellen med 8GB / 256GB, der tager prisen som den dyreste OnePlus-model til dato.

Det er stadigvæk billigere fin de teléfonos inteligentes som Galaxy S9, iPhone 8 y Sony Xperia XZ2, los hombres pueden usar su dispositivo de forma automática, er det værd at tage et kig på Huawei Honor 10.

Diseño

  • Alquilar glas-design med Gorilla Glass 5
  • Notifikations-slider har skiftet side
  • Forbedret vandafvisning og stikket til hovedtelefoner er der endnu

Det første man lægger mærke til, når man tager OnePlus 6 i hænderne, er at den føles anderledes end de tidligere topmodeller fra samme firma, da den har glas både fora og bagpå i stedet para det rene metalhus, som har været normen siden OnePlus 3

Den nye model har Gorilla Glass 5 en la parte delantera y delantera, hvilket gerne skulle betyde, en den tåler en del knubs.

Det er ikke første gang OnePlus har brugt glas til en af ​​deres enheder.

OnePlus hævder, at det har øget modstandsdygtigheden overfor vand og fugt, men telefonen har ikke nogen IP-rating som garanti for at den kan täle at blive helt nedsænket i vand.

OnePlus 6 galleri

Imagen 1 de 11

Imagen 2 de 11

Imagen 3 de 11

Imagen 4 de 11

Imagen 5 de 11

Imagen 6 de 11

Imagen 7 de 11

Imagen 8 de 11

Imagen 9 de 11

Imagen 10 de 11

Imagen 11 de 11

Me stedet de Siger OnePlus, al dador det en carrete beskyttelse mod de typiske hændelser, som hombre kommer ud para i dagligdagen, såsom en blive overrasket af en regnskylle Eller en komme til en tabe pecado telefon i Noget Vand, el hombre hvor hurtigt får samlet den

Med målene 155,7 x 75,4 x 7,75 mm har Conjunto de señal OnePlus 6 samme størrelse som 5T;

Med en vægt på 177g, er den også tungere end 5T, der ligger på 163g.

Låseknappen, der også fungerer til tænd-og-sluk, sidder på højre side af telefonen og over sidder OnePlus ‘populære notifikations-slider, hvor man hurtigt og nemt kan skifte mellem indstillingerne lydløs, vibration og høj lydstyrke.

Denne har traditionelt været placeret i venstre side af telefonen, men på 6’eren har OnePlus har besluttet sig for attte rundt på den og SIM-kort stikket efter at brugerne har nævnt, at det er svært at komme til, når man bruger et

SIM-porten har plads til to nanoSIM-kort og degiver begge to mulighed for at bruge en 4G-forbindelse, så man kan opnå maksimal data-hastighed ved en koble på para separar netværk

På bagsiden finder man fingeraftryks-læseren.

Me incorporé a en rund, har OnePlus valgt en mindre, escáner oval.

OnePlus Hævder, en 6’erens fingeraftrykslæser kan låse telefonen op på 0,2 sekunder, men det er ikke den eneste biometriske teknologi, som er spil her.

Der er også glædeligt, en OnePlus har bibeholdt hovedtelefonstikket i bunden af ​​telefonen, så man kan tilslutte sine lydenheder uden at skulle bruge en adapter.

Til gengæld er der kun en enkelt højttaler, som man nemt kommer til at dække for, når man holder telefonen i landskabs-indstilling, og man savner muligheden for høre lyden i stereo.

En anden ting, som er ny en OnePlus 6, er udvalget af farver.

Der er stadigvæk mulighed for, at der vil dukke flere farvevarianter op i fremtiden, men fra starten af ​​vil den være tilgængelig i Mirror Black og Midnight Black og umiddelbart efter lanceringen vil den i en begrænset periode også kunne fås i Silk White.

Mirror Black, som er den farve-variant vi har haft fingrene i her, har højglans-poleret bagside, som hurtigt bliver sat hasta med fedtfingre, y det er den eneste farve som er tilgængelig para basismodellen med 6GB RAM og 64GB lagerplads.

Midnight Black-udgaven af ​​OnePlus 6 con un acabado mate, fordi laget bajo glasset er perforeret med tusindvis af huller, hvilket dador farven en flot dybde.

Den mellemste model med 8GB / 128GB está listo para ser usado en varios colores, og den tredje mulighed, Silk White.

Skærm

  • Største OnePlus-skærm til dato med 6,28 «
  • Fuld HD, Full Optic AMOLED-panel med 19: 9-skærmforhold
  • 84% skærm-til-hus retener hasta el fondo de la tabla de surf

OnePlus 6’erens skærm er i bogstaveligste standstand en af ​​de helt store features ved den nye telefon.

OnePlus har også valgt stadig en benytte det nu udbredte 19: 9 skærmformat, hvilket giver en højere skærm med plads til mere, når man scroller igennem lister med para eksempel Twitter-indlæg

Selv om skærmen nok er større, så er opløsningen stadigvæk ‘bare’ fuld HD.

I en verden, hvor QHD hastigt er på vej til at blive normen para smartphones, smartphones y smartphones de dyreste, hvor OnePlus 6 ser ud to tener una función de actualización para holde omkostningerne nede.

Det sorte sentí más de lo que esperaba skårmen er skåret ned til et minimum, så OnePlus 6 kan bryste sig af et forhold mellem skærm og hus på 84%, noget som uden tvivl vil glæde dem, der gerne vil have masser af skærm en boltre sig på

Det er mindre end det man finder en iPhone X, men strer end en Essential Phone, nogenlunde samme størrelse som den løsning, man ser hua Huawei P20.

OnePlus forsikrer os om, en indhakket ikke kun er tilføjet for at være som de andre.

«Vi ønsker en levere den teknologi som i øjeblikket fungerer bedst og vi nødt til at være sikre på den teknologi vi putter ind i vores enheder, da vi kun laver en [enhed] ad gangen».

«Indhakket er det, der virker bedst i øjeblikket.

Uanset om man bryder sig om indkkket eller ej, tjener det et nyttigt formål på OnePlus 6, da det rummer kamera, telefonhøjttaler, LED-lys samt sensoren der registrerer det omgivende lys.

Por ejemplo, som virkelig ikke bryder sig om indhak, er der mulighed for at ‘skjule’ den på OnePlus 6 ved at skærmen sort på hver side af den, så man får en fast bjælke i toppen af ​​telefonen.

Man kan altså selv vælge, men der er nu noget særligt ved at se sit baggrundstapet gå hele vejen rundt om indhakket.

Når man skubber OnePlus 6 ud af sin indpakning, vil man opdage, en den er forsynet med en skærmbeskytter fra fabrikkens side.

Deje que el perro se acerque a la arena o al suelo. OnePlus 6 hasta que se encuentre en el mero tjekket ud.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...