Apple HomePod – recension

Manzanas prylar har utvecklats mycket de senaste 15 åren.

HomePod är uppkallad efter den ikoniska bärbara musikspelaren, men efter 15 år har vi fortfarande samma fråga som för tidigare Apple-produkter: hur mycket ska du betala for förstklassig teknik som bara är anpassad efter Apples egna system?

HomePod también ha enviado un mensaje de este tipo sobre la lista de hombres, hombres de Apple, Apple brukar göra.

Det är precis vad Apple gjort med HomePod, men inte helt på samma sätt som förut.

Apple HomePods pris och lanseringsdatum

HomePod är underskattat i huset.

Som vi redan vet är HomePod inte någon billig högtalare.

Röstassistenten Siri förstår vanligtvis svenska röstkommandon, men eftersom Apple ännu inte lanserat HomePod i Sverige är den inte utrustad med svenska funktioner.

  • Consejos de HomePod y trucos: vad kan Apples smart högtalare göra?

Det gör HomePod till en de disraste smarta högtalarna på marknaden och helt klart det dyraste konventionella alternativet.

Installeringen

  • Den smartaste högtalaren att sätta igång
  • Kapabel till att läsa av omgivningen

Det är en tung låda att ta med sig hem …

Apples HomePod är så, ja, Apple på sättet du använder den.

Startprocessen tog lite längre tid för oss eftersom vi var tvungna att uppgradera hasta iOS 11.2.5 på våra iPhones, vilket är ett måste för att högtalaren ska fungera.

Det belyser ett av problemen med HomePod: du måste ha en iPhone eller iPad para el ska fungera överhuvudtaget.

Det är svårt att förstå varför du skulle köpa högtalaren om du inte redan äger en iPhone – målgruppen blir därför ganska liten redan från början.

Högtalaren lyser fint bajo installationen

En startprocessen upptäckte vi en av de fina funktionerna en HomePod: det strålande ljuset på toppen (vilket formas till den flerfärgade Siri-loggan när du ska kontrollera den).

Det går snabbt att starta upp produkten och komma igång – i jämförelse med den otroligt långsamma startprocessen para Amazon Echo eller Sonos One.

Håll din mobil nära högtalaren så startar InicioPod

Det finns även en annan funktion som gör den dagliga användningen enklare.

HomePod kommer räkna ut var den är i rummet och spela musik på det mest optimala sättet.

Sju steg och sedan är högtalaren redo.

Om den inte är nära en vägg kommer HomePod skjuta ut ljudet i 360 grader, men vi förväntar oss att de flesta kommer montera sina högtalare på eller i närheten av väggen.

Efter att allt är fixat kan du lämna huset med din iPhone, din familj eller dina rumskamrater kommer fortfarande kunna använda högtalaren.

(Tack och lov kan du också stoppa förslag till högtalaren som kommer att påverka din lyssnarhistorik. Hasta exempel, om du försöker skapa passande automaiska spellistor en Apple Music. När dina rumskamrater får sig att spela Justin Bieber y Moana om och omgen kommer det

Diseño

  • Diseño de Underskattad
  • Mycket tyngre än förväntat

Om du tänker ta upp HomePod måste du nog använda båda händerna.

Den kannns mycket tyngre en den verkar eftersom det finns så många olika högtalare i den.

Du kommer även behöva svara på en till fråga: hur ska du placera strömkabeln som kommer bakifrån?

Vi rekommenderar inte att placera din InicioPod framför en brasa under en längre tid.

Todos los derechos de autor deben estar encendidos y almacenados, y pueden ser utilizados por skydda produkten och låta så mycket ljud som möjligt komma ut.

Det är där, som vi nämnt, som det strålande ljuset pulserar.

Placera högtalaren mot en vägg så den presterar bäst ljudkvalitet.

Det är synd att det inte finns en haptisk återkoppling från knapparna, men eftersom du troligen kommer att kontrollera HomePod med din röst är det inget stort problem.

HomePod är inte den vackraste högtalaren som finns på marknaden, men den är attraktiv i sen enkelhet.

En liten varning – Apple HomePod kan lämna en vit ring på undersidan (artikel på engelska) om du lämnar den på vissa ytor (ofta dyrare, porösa träytor).

Vi ställde vår högtalare på en träyta när vi testade den, men det var tunnare (eller billigare) trä, och då blev det inget märke … Men det verkar som att de mer porösa, dyra ytorna i ditt hem kan vara i farozonen.

När det gäller uppspelningen är HomePod utrustad med Apples A8 chipp, skapat för att användas i iPhone 6 de 2015. Det kan låta lite gammalt, men eftersom den var designad for ge ge kraft till en hel smarttelefon är det rätt så mycket prestanda för endast y

Ljudprestanda

  • Perfekt ljudprestanda
  • Ingen Bluetooth eller aux-ingång

Ljudkvaliteten en Apple HomePod är helt enkelt förstklassigt.

Den är verkligen i sitt ess när den placeras mot en vägg.

Vi har nog alla blivit vana vid att höra musik av olika kvalitet, de dåliga hörlurar man använder varje dag hasta vilken typ av tv man brukar titta på.

Du kan fråga Siri att läsa upp nyheterna eller ett meddelande när du är i köket om du har händerna fulla.

Basen är verkligen stark, ljudet som utgår från högtalaren är stabilt och speciellt med skarpa toner.

Men det är sammanslagningen av allt som är imponerande – att kunna höra dunkande bas (kanske lite väl mycket dunkande ibland, måste sägas) medan samtidigt kunna höra kristallklara vokaler är höjden av upplevelsen.

Ibland kan det kannas som att saker blir lite ihopblandade – basgitarren kan vara lite mörk eller en violin kan enkelt bli överröstad av de andra ljuden.

HomePod kan verkligen spela musiken otroligt högt.

Faktiskt är ljudkvaliteten så pass bra att den största kritiken vi har på ljudet och funktionerna är hur du interagerar med det.

Basen på högtalaren är enda stället du kommer hitta en Apple logga.

Det skulle vara kul att på något sätt kunna registrera sina meningar utan att behöva ett nyckelord.

Om man jämför HomePod med den nya Amazon Eco y Sonos One presterar den bättre än dem båda.

Amazon Echo se ha unido a la lista de miembros de Kvalitet para obtener más información sobre los derechos de autor, los hombres y las mujeres de la red social.

Sonos One presterar nästan lika bra som HomePod när det kommer till ljud, men den är inte lika bra.

Det betyder inte att Sono Ones ljudkvalitet inte är otroligt klar och frammanade – det är den verkligen – men det är mer djup och kraft från HomePod.

Men nu ger vi oss in på hur du faktiskt lyssnar på saker en HomePod och där skaver det.

Vi säger «bara» eftersom du inte kan strömma Bluetooth hasta HomePod.

Dessutom saknas det en aux-ingång, vilket betyder att inte inte kan använda det förstklassiga ljudet från HomePod för att spela dina CD-skivor eller din vinylsamling om det är din passion.

Vi kan förstå argumenten att inte erbjuda Bluetooth – trots att det finns en Bluetooth koppling med som gör att InicioPod kan prata med andra enheter y ditt smarta hem – men att inte ha en aux-ingång är en förlorad möjlighet.

Allt sammantaget, hur ska du få ut så mycket som möjligt från din ¿HomePod?

Du använder knappt volymknapparna en toppen av högtalaren.

Om du redan betalar para Apple Music es un problema det inga, men om du är en Spotify-användare kommer du inte kunna använda den tjänsten utan att behöva spela det från din mobil, vilket inte rt optt.

Det faktum att du praktiskt taget är lstast hasta Apple Music para obtener más información sobre el formato Apple inte ra enklare, som Tidal, eftersom HomePod är designat för ett sådant ljud av toppkvalitet.

Det kanske kommer i framtiden.

Men att du bara kan använda Apple Music irriterar, vilket belyser hur viktigt det är att du redan är van vid Los fabricantes de manzanas para kunna använda allt som finns av HomePod.

Medan vi and talar om framtiden, när Apple lanserar AirPlay 2 senare i år kommer du kunna koppla två HomePods tillsammans för att få stereoljud.

Med Airplay 2 kommer du kunna sprida ditt ljud till andra högtalare – inte barbara HomePod – och andra AirPlay 2-kopplade enheter i ditt hem.

Vi provade det med Apple TV y otros dispositivos diferentes de vi vikinga i inställningarna varje gång för att säga åt tv: n att spela ljudet genom högtalaren.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...