Google Home Mini – recension

Por favor, circule 500 kr ($ 49, £ 49, AU $ 79) por Google Home Mini, haga clic en el botón Bluetooth, haga clic en la imagen para iniciar sesión en Google Asistente, vilken alltid är redo att hjälpa dig med svaret en dina frågor

På det sättet, är Inicio Mini exakt likadan som den större, dyrare Google Home y Google Búsqueda avanzada Home Max.

Det finns helt klart en del subjektivitet när man ska döma ljudkvaliteten, men många skulle nog hålla med om att Inicio Mini inte är kapabel till så mycket.

Å ena sidan, om du redan äger en Google Home Eller har en högtalare som är kopplad med Chromecast Audio, kommer Inicio Mini göra ditt ljudsystem ännu bättre medss expertis att framhäva de högre noterna i musiken.

Utöver det är det omöjligt att inte rekommendera den.

  • Kika en busca de consejos de Google Home y trucos

Mikrofonväxlaren

Diseño

Google Home Mini puede ayudar a mejorar su sistema operativo en Google Inicio y la lista de tareas previas a la publicación – eftersom du hittar den tyg-liknande texturen en toppen med den matta plasten på botten.

Home Mini är lika stor som en handflata och ger intrycket av att tyget bara är där för att den ska se snygg ut, men tyget har faktiskt flera funktioner.

Om du placerar ett finger på vänster och höger sida av högtalaren sänks eller höjs volymen, som du kanske redan förstår.

Fyra ljus lyser upp på Home Mini när den lyssnar och tänker

Om vi ​​flyttar ner oss till mitten har Inicio Mini en mikro USB para hacer una sesión de fotos (ver los resultados en Amazon Echo Dot) o en mikrofon-knapp som tillåter dig to stänga av medan du lyssnar, vilket ver más en högtalare som du

När vi tittar på botten kan du se en rund mjuk gummiring för att kunna stabilisera den oavsett vilken yta du vill ställa den på.

Imagen 1 de 8

Imagen 2 de 8

Imagen 3 de 8

Imagen 4 de 8

Imagen 5 de 8

Imagen 6 de 8

Imagen 7 de 8

Imagen 8 de 8

Prestanda

Google Home Mini är den mest prisvänliga Google Assistant-högtalaren som finns och tack och lov, lider inte ristorkänning eller storleken på grund av prissänkningen.

När det gäller vad Inicio Mini kan kontrollera är listan lång.

Añadir A los hombres de smarta egenskaperna åt Sidan en sekund, Inicio Mini har ett även Otroligt Imponerande urval av funktioner som är tillgängliga direkt ur LADAN para De som inte har tid att prata med den Eller koppla IHOP Med den irrelevanta tjänster.

Aquí se encuentra la aplicación de Google Home-appen.

När din smarttelefon är ihopkopplad med Inicio Mini kan du enkelt börja lyssna.

Cast, Googles senaste högtalare, funkar bäst tillsammans med en grupp av andra Cast-kopplade enheter.

Los hombres para el juego de ska inte Google Home Mini användas som så mycket mer än en kamrat på skrivbordet.

Resultat

Inicio Mini liknar Amazon Echo Dot för att den är Googles försök att få en Assistant i så många hem som möjligt.

Om du letar efter en billig högtalare kommer Google Home Mini tillfredsställa många.

Ja, Google Home kostar mindre än hälften jämfört med den större Google Home, och är dessutom halva dess storlek, men det låter inte som som vi får hälften av dess prestanda – vi får något lite mindre.

  • Vilket Google Home är bäst för dig?

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...