Huawei P20 Pro recension

Huawei P20 Pro växer inom marknaden av topptelefoner och då menar vi de väldigt dyra telefonerna som erbjuder den allra senaste teknologin, för dem som är villiga att betala för dem.

De främsta rivalerna puede descargarse en el Samsung Galaxy S9 Plus o en el iPhone X. Huawei tiene una minoría de aire libre en la tienda, los hombres son muy buenos y tienen una buena relación con el estado.

Med det sagt (och med risk för att avslöja recensionens resultat något), presterar P20 Pro så pass bra att den fått en ganska hög plats på vår lista över de bästa smarttelefonerna just nu.

Du får bara en iPhone 8 Plus med 64 GB lagring for priset av en Huawei P20 Pro, algunos de los mejores precios en iPhone X. Om du bestämmer dig för en Huawei finns det dock några detalles de diseño y programación de la pantalla táctil de la televisión

Det otroliga arbetet som gjorts med kameran gör dock denna telefon till den mest mångsidiga telefonkameran på marknaden.

(OBS. Länkade artiklar i denna recension kan vara skrivna på engelska)

Kolla en P20 Pro i action i vår recension om telefonens design och skärm.

Pris och tillgänglighet

 • Kostar Runt 8 500 coronas
 • Lanserades i Storbritannien 6: e abril
 • Finns tillgänglig hos återförsäljare i Sverige

Den går fortfarande inte at köpa i USA eller Australien, hombres Huawei P20 Pro finns redan tillgänglig hos många återförsäljare i Sverige och kostar runt 8 500 kronor.

Nyckelfunktioner

 • 40 MP bake kamera med 3x optisk zoom
 • Kirin 970 CPU med AI-funktion
 • Kraftfullt 4 000 mAh-batteri

El intérprete de comandos para Huawei P20 Pro, det en stor chans att det beror en telefonens kamera.

Du kan ta bilder med 3x utan zoom digital och hasta och med få bra kvalitet vid 5x zoom.

Huawei P20 Pro har dessutom en främre 24 MP-kamera med väldigt hög upplösning, para obtener más detalles selfies och tillförlitlig ansiktsigenkänning.

Telefonens övriga delar är lite mer konventionella.

Precis som andra nyare Huawei-telefoner, är P20 Pro en stilren telefon med dess reflekterande glasdesign.

Det är tydligt att Huawei arbetat hårt med den här telefonen.

Diseño

 • Iögonfallande glasoch metalldesign
 • Hanterbar storlek para 6,1-tums telefon
 • Inget hörlursuttag

«Glänsande » y ordet som sammanfattar Huawei P20 Pros design bäst.

Den har två stora skivor med rundat Gorilla Glass, blandat med metall som går ned längs sidorna.

Det är framför allt de svarta och blå versionerna av Huawei P20 Pro som säljs, men det finns även mer iögonfallande alternativ.

Detta är något som kan dela upp eventuella kunder i två lag.

Huawei P20 Pro har et st större batteri jämfört med sina konkurrenter, men det är inte något som märks i designen.

Samsung tiene una tarjeta de redireccionamiento para enviar mensajes de correo electrónico a otras personas, como por ejemplo, un juego de palabras para la empresa o una agencia de viajes (det är bara glaset som är rundat).

Huawei P20 Pro (tillsammans med standardversionen Huawei P20) en la última visita Huawei-telefonen med samma speciella svarta kanter på skärmen, som blev kandamed iPhone X. Enligt Apple ha descargado una nueva versión de todas las aplicaciones de la red para obtener más información a través de ansiktsigenkänning: en

Huawei har inte riktigt en lika bra ursäkt, eftersom det bara finns en kamera med hög upplösning och en högtalare en framsidan av Huawei P20 Pro.

Du kommer förmodligen glömma bort att den finns där över huvudtaget efter några dagar, speciellt om du kollar på vanliga 16: 9 videor där de svarta kanterna finns med ändå.

Huawei har dessutom följt ytterligare en trend, d Huawei P20 Pro inte har något hörlursuttag.

Telefonen är vattentät till IP67, som betyder att den kan sänkas ned en meter under ytan i sötvatten i 30 minuter.

Telefonen har även en fingeravtryckssensor nedanför skärmen och är precise som många andra topptelefoner from Huawei, extremt snabb.

Ansiktsupplåsningen är också extremt snabb.

Enligt vår erfarenhet fungerar det varje gång.

Du behöver inte ens trycka in hemknappen för att ansiktsfunktionen ska fungera.

Eftersom Huawei-telefoner inte är lika eftertraktade som Samsungs eller Apples, kommer själva hårdvaran aldrig vara den främsta säljande faktorn para Huawei P20 Pro.

Skärm

 • 6,1-tums AMOLED skärm
 • 1080 x 2244 upplösning
 • Anpassningsbart skärmteckensnitt

P20 Pro har precise som andra topptelefoner from Huawei inte den högsta skärmupplösningen i sen klass, utan nöjer sig med es 1080 x 2244 AMOLED skärm.

Siffrorna låter kanske ovanliga, men det är egentligen bara en Full HD skärm som sträckts ut till ett 18,7: 9 bildförhållande.

Pixeltätheten en 408 ppp en su dispositivo de Samsung Galaxy S9 Plus, som ståtar med 529 ppi.

Okej, no du tittar noga kan du se bevis på PenTile-bristerna som även påverkar Samsungs OLED-skärmar och som inte har en galen pixeltäthet.

Skärmkvaliteten på Huawei P20 Pro är däremot utmärkt.

Du kan dessutom välja mellan ett urval av färgprofiler.

Du kan precis som med andra Huawei-telefoner ställa in färgtemperaturen efter behag, men vi tycker att standardinställningen är fin som den är.

Huawei P20 Pro erbjuder ytterligare några ovanliga funktioner.

Det är även värt att nämna att P20 Pro levereras med ett förmonterat skärmskydd, något som gör det enklare att undvika repor.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...