iPhone X – recension

iPhone X tiene un precio más bajo que Apple behövde.

Apple ha guardado los requisitos para la creación de smarttelefon, förkroppsligandet de har försökt uppnå et et de dénium.

De borttagna funktionerna är den pålitliga Touch ID (fingeravtryckläsaren) o hemknappen.

iPhone X är mobilen vi har väntat en Apple i flera år – den har rört sig bort ifrån den upprepande designen som vi har fått stå ut med hos tidigare iPhones.

Titta på vår recension av designen de iPhone X nedanför.

Det brinnande intresset kring denna mobil berättar en historia – all vell veta om den nya iPhone X är värd sin prislapp, främst för att den representerar en iPhone y snackten är så pass stor att Apple inte ens tänker på kostnaden.

Så … är iPhone X verkligen värd sitt pris?

Kan Apple kombinera allt detta, göra så att det fungerar och skapa den största iPhone någonsin?

especifikationer iPhone X

Vikt: 174gDimensionador: 143.6 x 70.9 x 7.7 mmOperativsystem: iOS 11Skärmstorlek: 5.8 «Skärmupplösning: 1125x2436Procesador: A11 BionicRAM: 3GB *Internminne: 64 GB / 256 GBBatteri: 2716mAh *Kamera bak: 12 MP + 12 MP (båda OIS)Kamera fram: 7 MP

* Enligt kinesiska företag

iPhone X pris och lanseringsdatum

  • Lanserats 3 de noviembre
  • Den dyraste på marknaden
  • Kommer antingen med 64GB eller 256GB

Det är nästan hopplöst att diskutera priset en iPhone X – det är den dyraste på marknaden, men de flesta iPhone-användarna är mer än villiga att bortse från det.

Även om fokuset i den här recensionen kommer ligga på teknologin måste vi ändå nämna priset och lanseringsdatumet lite smått.

iPhone X kostar de 11 495 SEK ($ 999 / £ 999 / AU $ 1,579) para el estándar de 64 GB-modell.

Det ryktas om att Apple ska lansera en billigare versión 2018. De verkar vilja ge ut modellen med heltäckande skärm till ett lägre pris, men utan OLED … Detta är endast ett rykte just nu (artikel på engelska).

Det första problemet med tillgång på varan är nu över och du kan få mobilen på flera sätt: med olika iPhone X-färger som är färre detta år och alternativet mellan två internminnen.

Skärm

  • Den bästa skärmen hos någon iPhone
  • Klara, vibrerande färger
  • Chaqueta en la parte superior irriterar smått, men hamnar inte i vägen

Det första du kommer att upptäcka med din nya iPhone år svårt att missa: den nya skärmen strålar rakt en i dina ögon när du första gången tittar på den.

Den 5,8 tum stora OLED-skärmen är, helt enkelt, den bästa som Apple någonsin klämt in i es iPhone.

Den använder också en ny, längre skärm.

Den utsträckta skärmen en helt annan upplevelse en iPhone X

OLED-teknologin betyder att du får mörkare svart och mer bländande vitt – allt de hemsidor till dina egna bilder kommer se lite finare ut.

Vissa kommer påpeka att Samsung har använt OLED-skärmar på sina mobiler sen de Galaxy Galaxy, men Apple påstår att det först nu som teknologin är tillräckligt bra for att sättas in i deras mobiler.

Om det låter defensivt kan du bara titta para iPhone X: s skärm och upptäcka att det är en skärm som lever upp to Apples fläckfria rykte.

Det är inte den vassaste eller den mest färgrika skärmen på en smarttelefon, men den är ren, klar och får inte hemska färgskillnader när du flyttar runt den.

Den har också blivit klassad som den bästa i världen, av den ansedda DisplayMate test (artikel på engelska), som påstår att den är den ljusaste och mest verklighetstrogna OLED-skärmen på marknaden.

Termen «heltäckande skärm» har bollats runt om iPhone X, men det är inte hela sanningen.

Apple kommer kanske förminska denna svarta ram i framtiden och erbjuda en mer visuellt attraktiv iPhone, men hos X är upplevelsen fortfarande imponerande.

På tal om det visuella: jacket to toppen of iPhone X är något som folk kommer att ha delade åsikter om och det är inte merän rättvist.

Me porto bien con este tipo de cosas y me gusta la información del sitio.

Men om du roterar mobilen till landskapsläge blir nackdelarna fort tydliga.

Ju längre skärmen är desto smalare blir bilden, vilket betyder att det finns mindre ytor att skriva på.

När vi ändå pratar om den långa skärmen;

P ue iPhone X är detta inte fallet och många appar har mörka kanter både uppe och nere på skärmen.

Inbyggda appar har ett utrymme nedanför tangentbordet där hemknappen brukade sitta

Problemet med den svarta kanten på skärmen år något som gör att iPhone X ser ut som vilken annan mobil som helst från Apple – incluso iPhone 3GS.

Den nya skärmen en iPhone X visar ocks up up fun ction para Apple: HDR-uppspelning.

El objetivo de este modelo es la explosión de su iPhone con el iPhone X – mycket likt alla andra OLED-skärmar.

Los hombres de este grupo también pueden ver los detalles del juego en mi HDR-filmer – det är något som behöver förbättras.

Me encantan los LCD para iPhone y iPhone 8 y me encantan los mejores juegos de iPhone con X. iPhone X.

Precis som hos iPhone 8 och 8 Plus har även X den välkända True Tone-skärmen, vilken efterliknar ljusförhållanden omkring den och anpassar ljuset.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...