Nya iPad (2017) opinión

Att skapa något nytt i världen av surfplattor är svårt just nu, till och med for Apple.

Om du känner igen dig är denna nya iPad designad for dig.

Den är ganska lik iPad Air 2: un juego de palabras y consejos sobre la aplicación de las manzanas, som fick en femstjärnig recension här på ditching y termin som den enheten så sitter denna mellan iPad Pro och iPad 4 mini, men det finns några viktiga uppgraderingar här som gör denna

Nya iPads pris och lanseringsdatum

  • Ute nu, direkt from Apple och andra återförsäljare
  • Billigare en iPad Air 2 de 3 995 kr

Nya iPad tiene un precio de iPad Air 2 con varias opciones en Apples hemsida.

Denna nya versión av iPad precio previo de 3 995 kr para 32 GB Wi-Fi versionen och går upp to 6 695 kr om du vill ha den med 128GB lagringsutrymme och celular-anslutning – det finns ingen versión med 256GB eller 512GB av denna nya iPad

Vi har sett att priset på versionen med 32GB har sjunkit en del under rea-perioder, men återgår sedan till originalpriset när perioden slutar.

Diseño och skärm

  • Liknande design som tidigare iPads, hombres fortfarande snygg
  • Tigres y juegos en iPad Air 2
  • Lätt att hålla med 9,7-tums skärm, vilket är klockrent för videor

Esta es la nueva versión del iPad Air 2, diseñada especialmente para iPad y iPad.

Den väger endast 469 gram, så om du planerar att bära denna enhet under dina pendlingar kommer du tycka att den är tillräckligt lätt att hålla i längre stunder.

Många rubriker har fokuserat på att detta är en tjockare iPad, men i det vardagliga användandet tror vi inte att det har någon betydelse.

Baksidan de iPad en el iPad con los mejores gráficos de la pantalla del teléfono, los hombres hasta la cabeza en la greppa.

Vi rekommenderar att du köper ett skydd för att försäkra dig om att slippa repor när du har den i väskan.

Den nya iPaden finns tillgänglig i guld, silver och rymdgrå – tyvärr har Apple inte inkluderat en ny röd version av denna iPad para personalizar en lysande färgade iPhone 7 och iPhone 7 plus.

Precis som på andra släppta iPads finns det en hemknapp bajo skärmen som har Apples Touch ID skanner som gör att kan ha toda la información din säkert förvarat bakom ett fingeravtrycks-lås.

Denna iPad tiene 9,7 tums skärm med en bildupplösning en 2048 x 1536. Detta ger dig 264 pixel mer tum, vilket är samma som deras iPad Pro-modeller.

Det är en Retina-skärm, vilket är Apples egna sätt att säga att du inte kommer att märka pixelkvaliteten eftersom den är så hög.

Skärmen är väldigt ljus också – speciellt om du jämför med till exempel den första iPad Air – o detta är en stor fördel över flera av konkurrenterna bland surfplattorna.

Skärmstorleken är värd att notera på den nya iPaden också.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...