Prueba: Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro gjør veldig mye riktig.

I tillegg har Mate 10 Pro og y dobbelkamera som kan måle seg med fantastiske iPhone 8 Plus yg Galaxy Note 8. An tes de leer y escribir sobre el sistema operativo de Googles en Android 8, og du får dermed de nyeste sikkerhetsoppdateringene og tilgang til nye

Når du sammenligner spesifikasjoner med flaggskipkonkurrentene, ser du også en Mate 10 Pro faktisk slår dem på enkelte områder.

Den har også y storre batteri på hele 4000 mAh, mens Samsung Galaxy Note 8 stiller med 3300 mAh og iPhone 8 Plus har 2691 mAh.

Mate 10 Pro a lo largo de su med etstyrt med en gammeldags IR-sender, som lar deg bruke den som TV-fjernkontroll hvis den vanlige fjernkontrollen blir borte mellom sofaputene.

Selv på papiret er det imidlertid ting som ikke helt lever opp til forventingene.

Den har heller ikke hodetelefonutgang eller minnekortleser, s du du trenger en overgang til kablede hodetelefoner mens den medfølgende lagringsplassen må holde hele telefonens levetid.

Premiumfølelsen forsterkes av glasset på baksiden.

Pris og tilgjengelighet

Til nå har Mate-telefonene virket mest som nisjeprodukter som har stått i skyggen av Huawei P10 og P10 Plus, men Mate 10 Pro sta ut til a endre på dette.

Saque el máximo partido de su lista de modelos en el mercado, y det nok grunnen til en Huawei satser hardt med en lavere pris enn konkurrentene.

Hvorfor «Pro «?

  • OLED-skjerm
  • Blender på f / 1.6 og dobbelt kamera
  • Stor lagringsplass, men mangler microSD-kortleser og hodetelefonutgang.

Para det første er Mate 10 Pro utstyrt med AMOLED-skjerm i stedet for en vanlig LCD-skjerm, og det var absolutt et riktig valg av Huawei.

Toppmodellen har også mistet hodetelefonutgangen og microSD-kortleseren, men den er til gjengjeld utstyrt med 128 GB RAM.

I motsetning para Mate 10 Lite er Mate 10 Pro også utstyrt med glass en baksiden, og det gir den en mer eksklusiv følelse.

Android 8 Oreo og EMUI 8.0 en la lista de objetivos 10 Pro fordel, men når dette skrives er det bekreftet en Mate 10 Lite vil f Android Oreo i slutten av april.

Mate 10 Pro er laget i eksklusivt IP67-sertifisert glass, men den mangler hodetelefonutgang.

Mate Pro har også et mer avansert kamera med blenderåpning på f / 1.6, mot Mate 10 Lite som har blender på f / 2.2.

Diseño og skjerm

  • Den flotteste Mate-modellen hittil
  • Stilig blanding av vidrio og metall
  • Fargesterk skjerm, men rivalene er bedre

Huawei har allerede laget flere flotte telefoner med glass på baksiden i Honor-serien, y det er tydenig en de vet akkurat hva de gjør med Mate 10 Pro.

Det kurvede gorillaglasset på baksiden kombineres med metallrammen en måte som gir en eksklusiv følelse, og den skuffer ikke ved sammenligning med andre telefoner i samme prisklasse.

Huawei Mate 10 Pro bildegalleri

Imagen 1 de 9

Imagen 2 de 9

Imagen 3 de 9

Imagen 4 de 9

Imagen 5 de 9

Imagen 6 de 9

Imagen 7 de 9

Imagen 8 de 9

Imagen 9 de 9

El teléfono móvil y el teléfono de la oficina se pueden ver en teléfono de 6 idiomas con teléfono en la pantalla táctil iPhone 8 Plus med 5,5 tommer.

Skjerm-til-kant-forholdet på 80,9 Prosent imponerer også når man sammenligner med iPhone 8 og 8 Plus-designet, men kantene er ikke like smale som på iPhone X. Me gusta iPhone X, Samsung Note 8 og LG V30,

OLED-teknologien med støtte para HDR10 gir skjermen sterke farger og god kontrast – faktisk mer enn Google Pixel 2 XL som til sammenligning blir ganske dempet.

HD-oppløsningen gir derimot ikke den samme skarpheten som Sony Xperia XZ Premium, Galaxy Note 8 og S8, og fargene er heller ikke fullt så forbløffende.

Mate 10 Pro har støtte para HDR10 i både maskinvare og programvare.

Tross dette gjør den de bedre enn Google Pixel 2 og LG V30 når det kommer far fargjengivelse og innsynsvinkel, og den lander dermed omtrent midt på treet mellom de beste toppmodellene akkurat nå.

Mate 10 Pro kommer også ferdig utstyrt plastfilm over skjermen og et plastdeksel i esken, og dermed trenger du ikke å investere i ekstrautstyr for å beskytte den dyre nye telefonen din.

Samtidig er Mate 10 Pro es un teléfono sólido que se puede utilizar como una máscara de tela, y se puede usar como una valija de Gorilla Glass 5 para regalar.

Baksiden er forsiktig kurvet ut mot sidene, og det gjør en den ligger godt i hånden.

Glass har som kjent den fordelen at deer er mindre glatt enn sandblåst metall, men til gjengjeld gjør Mate 10 Pro ‘s glassdesign en den suger hasta seg fingermerker.

Me gusta med de andre flaggskipene der ute, har ogs Mate 10 Pro dobbelt kamera.

Det doble kameraet bringer med seg to kamera- «klumper» en baksiden, mens fingeravtrykkleseren er utformet som et tydelig søkk det er lett finne med fingeren.

Slike kameraklumper, som du også finner en Google Pixel 2, er kanskje ikke ideelle, men når kameraglassene er uavhengig av glasset på baksiden så slipper du i hvert fall at knust bakside er sinónimo med knust kamera.

Høyre side av telefonen er utstyrt med en rekke av godt utformede knapper, USB-C-porten sitter på undersiden, mens SIM-kortplassen sitter på venstre side.

I Norge selecciona Mate 10 Pro i de tre fargene Mocha Brown, Midnight Blue o Titanium Grey, mens andre markeder også får et alternativ kalt Pink Gold.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...