Recensión de OnePlus 6

OnePlus 6 juegos de mesa y juegos de mesa para smarttelefon som företaget gjort hittills.

Den glänser med en heltäckande glasdesign, som tar den till samma nivå som flaggskepp som Samsung Galaxy S9 och iPhone X. Den har dessutom en 6,28-tums skärm komplett med den moderna svarta fliken, dubbla kamerasensorer en baksidan, både fingertrycks- och ansiktsupplåsning

Den erbjuder flera stora förbättringar on OnePlus 5T (och OnePlus 5) som den ersätter.

Utgivningsdatum och tillgänglighet

  • OnePlus 6 släpps den 22: a maj
  • Kommer hasta Nordamerika, Storbritannien, Europa och Indien först

Utgivningsdatumet para OnePlus 6 är 22: a maj i Nordamerika, Europa o Indien och telefonen dyker upp på en rad andra ställen (anna blanda Kina, Hong Kong, Sverige, Finlandia y Danmark) kort efter det.

För dem som inte kan vänta tills dess eller som vill vara en av de första som får lägga vantarna på den nya OnePlus 6, kommer ett begränsat antal telefoner dyka upp vid en serie lanseringsevenemang runtom i världen den 21: a maj.

OnePlus 6 kommer uteslutande finnas tillgänglig via kontrakt från O2 i Storbritannien och SIM-fri de OnePlus egna hemsida.

Pris

  • Den billigaste OnePlus 6 har 6 GB RAM o 64 GB lagring
  • Den dyraste OnePlus 6 har 8 GB RAM o 256 GB lagring

Priserna för OnePlus 6 por 519 euro (circa 5 300 kronor) para modellen med 64 GB lagring och 6 GB RAM.

Sedan finns varianten med 8 GB de RAM o 128 GB de retraso por 569 euros (circa 5 900 kronor), algunos de los cuales están en litro de jämfört med 5T-modellen.

Hasta que finalice, modellen med 8 GB RAM o 256 GB lagring, som officiellt tar över titeln som den dyraste OnePlus-smarttelefonen någonsin.

Haga clic aquí para ver los precios de los teléfonos celulares Galaxy S9, iPhone 8 y Sony Xperia XZ2, los hombres de la lista de mejores precios de kan du kolla en Honor 10.

Diseño

  • Heltäckande glasdesign i Gorilla Glass 5
  • Alert Slider har bytt sida
  • Förbättrat vattenmotstånd och hörlursuttaget är kvar

Det första du lägger märke till när du plockar upp OnePlus 6 är att den känns annorlunda jämfört med tidigare flaggskepp från företaget.

Gorilla Glass 5 som täcker både fram- och baksidan gör den hållbar och svårare att ha sönder om du skulle raka tappa den, men det går inte att jämföra med den tidigare metallen som helt enkelt inte går att krossa.

El objetivo de esta herramienta es OnePlus y la versión más reciente de OnePlus X-modellen använde samma design.

OnePlus ha actualizado su cuenta con OnePlus 6 proveedores de servicios de telefonía móvil, los hombres telefónicos hacen uso de la clasificación de IP y se aseguran de que todos los usuarios tengan acceso a la red social.

Kolla igenom vårt OnePlus 6 galleri nedan.

Imagen 1 de 11

Imagen 2 de 11

Imagen 3 de 11

Imagen 4 de 11

Imagen 5 de 11

Imagen 6 de 11

Imagen 7 de 11

Imagen 8 de 11

Imagen 9 de 11

Imagen 10 de 11

Imagen 11 de 11

OnePlus hävdar dock att telefonen har ett tillräckligt skydd para att klara av sannolika vardagssituationer.

OnePlus 6 es una cámara fotográfica 5T-modellen sina 155,7 x 75,4 x 7,75 mm-mått.

Med sina 177 gramo de la descripción del cuerpo en 5T-modellen, som ligger på 163 gram.

Hem- och låsknappen finns på telefonens höger sida och ovanför sitter OnePlus ‘populära Alert Slider, som gör att enkelt kan växla mellan tyst läge, vibration och ljud.

Alert Slidern har traditionellt suttit på vänstersidan, men OnePlus har bestämt sig för att byta sida på grund av SIM-facket en OnePlus 6. Detta efter feedback de kunder som ansåg att den var svår att nå vid användning av flipfodral.

SIM-facket harplats för två nanoSIMs och båda platser stöder en 4G-anslutning, som betyder att du kan dra nytta av maximal datahastighet på två separata nätverk.

Fingeravtrycksskannern finns en telefonens baksida, nedanför den utskjutande dubbla kameran.

Istället för en cirkel, har OnePlus gått för en smalare och mer oval form på den här skannern.

OnePlus har kvar sin fingeravtrycksskanner som kan låsa upp 6-modellen på 0,2 sekunder, men det är inte den enda biometriska teknologin som används.

Det finns goda nyheter gällande telefonens bas också, då OnePlus bestämt sig för att behålla hörlursuttaget.

Det finns dessutom en ensam nedåtriktad högtalare som är lite av en besvikelse, då det är lätt hänt att täcka för den med handen när du håller i telefonen.

Något annat som är nytt for OnePlus 6 är urvalet av färger, med tre tillgängliga alternativ vid lansering.

Det är fortfarande möjligt att det kommer släppas fler färger for OnePlus 6 i framtiden, men från lanseringen kommer Espejo Black och Midnight Black finnas tillgängliga, tillsammans med den begränsade upplagan av Silk White som släpps kort därefter.

Vi fick testa en enhet med färgen Mirror Black, den ger en polerad och högreflekterande glasbaksida som är lite av en fingertrycksmagnet.

Midnight Black har ett lite mattare utseende.

Varianten med 8 GB RAM o 128 GB lagring finns tillgänglig i båda svarta färger och erbjuder även det tredje färgalternativet Silk White.

Skärm

  • OnePlus största skärm någonsin med 6,28 tum
  • Full HD, Full Optick Panel AMOLED med 19: 9 bildförhållande
  • 84% förhållande mellan skärm och kropp

Skärmen en OnePlus 6 en las telefonetas nya stora funktioner.

OnePlus fortsätter att stöda det populära 19: 9 bildförhållandet, något som ger dig en högre skärm som erbjuder mer när du skrollar genom listor som ditt Twitter-flöde.

Trots att skärmen är större, är upplösningen densamma med «enbart » Full HD.

I v ärld där QHD snabbt börjar bli normen i toppen av telefonmarknaden, är skärmupplösningen ett nyckelområde där OnePlus 6 verkar ha struntat i möjligheter i ett försök att hålla kostnaderna nere.

Med minskningen i ramen ovanför och nedanför skärmen får OnePlus 6 ett 84% förhållande mellan skärm och kropp, som garanterat kommer göra fans nöjda.

Dile a tus amigos sobre el iPhone X och större en Essential Phone, men som ligger ganska nära den en Huawei P20.

OnePlus berättar att den svarta fliken inte lades till enbart för att passa in. En el caso de företaget berättade för ditching att «OnePlus uppskattar trenden med att reducera inramningar och öka förhållandet mellan skärm ych kropp. Vi tänkte över beslutet med att införa den svarta fliken

«Vi vill leverera teknologin som fungerar bäst just nu och vi måste vara säkra på teknologin vi använder i våra enheter, eftersom vi bara gör en enhet åt gången.

«Den svarta fliken fungerar bäst för tillfället. I slutändan handlar det inte om den svarta fliken, utan skärmen överlag.»

Para más información, haga clic para ver los detalles de OnePlus 6. Haga clic aquí para ver los comentarios de los usuarios, LED-notifikationsljuset och ljussensorn.

Para obtener más información sobre gnar denna trend, går det att effektivt «gömma » den one OnePlus 6. Detta kan du göra genom att göra ena sida av skärmen svart för att skapa en kontinuerlig kant, men denna funktion kommer bli tillgänglig senare via

Efter det är valet ditt, men det finns något ganska tillfredsställande med att se din bakgrundbild sträcka sig runt den svarta flikens sidor.

När du plockar fram OnePlus 6 k k k fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr fabr

Ponerse en contacto con los demás antes de telefonear con el servicio de mensajería instantánea, los usuarios de los eventos para el evento informan sobre la búsqueda de mejores resultados para dibujar en la pantalla.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...