Samsung Galaxy S9 – recension

Samsung Galaxy S9 es un teléfono inteligente con pantalla plana para Galaxy S8, con pantalla táctil para teléfonos móviles, para hombres, con una pantalla táctil integrada.

Vid första ögonkastet (eftersom det finns massor av uppdateringar) kan det kännas lockande para el Samsung-enthusiast att byta upp sig.

Men det finns ocks en en, kraftfullare kamera en baksidan som ger en genuin innovativ dubbel bländare, likaså en mer robusto ram och så mycket mer kraft under huven.

Skärmen är ljusare och de dubbla högtalarna gör den ännu mer till ett under för uppspelning av film och musik.

Om det verkar som om vi pratar om en tråkig mobil är det delvis sant.

Uppgraderingarna som kommer med S9 har också höjt priset på mobilen.

Om du vill byta ut din mobil a partir de 2016, ver más alla dessa nya funktioner tillräckligt för att S9 är värt uppgraderingen?

  • Vill du se den i en större storlek?

Pris och lanseringsdatum

Especifikationer Samsung Galaxy S9

Dimensionador: 147,7 x 68,7 x 8,5 mmVikt: 163 gSkärmstorlek: 5,8 tumOperativsystem: Snapdragon 845 / Exynos 9810RAM: 4GBInternminne: 64GBKamera: 12MP bak, 8MP framBatteri: 3,000mAh

Samsung Galaxys lanseringsdatum var 16 mars – du kan alltså köpa en nu.

Galaxy S9 säljs para 8 990 kr (£ 739, $ 719.99, o AU $ 1,199) utan SIM kort direkt from Samsung.

AR Emoji

  • För mycket av en leksak
  • Behöver en mer kraftfull ansiktsigenkänning

Det tog oss ett tag att vänja oss vid AR Emoji … Och sen tog det inte lång tid förrän vi blev uttråkade.

Låt oss vara ärliga här: detta är helt klart svaret en Apples Animoji, vilken fick otroligt mycket uppmärksamhet när iPhone X lanserades o vilken används av TrueDepth-kameran på framsidan de iPhone X.

Samsungs versión känns inte lika sujetador, los hombres har lite mer personlighet.

När den är skapad, kan du ändra dess hår och hudfärg och välja en klädstil – det är synd att det inte finns så många alternativ, eftersom kläderna är lite för begränsade och hårfärgerna är inte speciellt nyanserade.

Det kanske verkar som en liten sak, men om du inte kan göra en AR Emoji-version av dig själv kommer du – och dina vänner – ha svårt att använda funktionen.

GIF emoji är kul, hombres blir fuerte tråkigt

När vi testade den var vi tvungna att skapa vår avatar flera gånger, eftersom det ibland uppstod buggar som konstiga ansiktsformer eller fel ögonfärg.

Vi behövde också vänja oss vid att den inte alltid såg ut som oss, men på vissa av GIF: sen vi skapade för sociala medier såg vi plötsligt att vår AR Emoji härmade vissa av våra ansiktsuttryck från olika vinklar.

Dessa GIF: s är den troligen bästa delen av den nya Funktionen – och de blir lätt uttråkande.

Den andra saken du kan göra är att spela en video med dig själv som din AR Emoji.

Det visar att för att funktionen ska fungera ordentligt behöver märket en kraftfullare kamera, istället för att förlita sig på mjukvaran och kameran på framsidan.

AR Emoji dice «roligt ett tag, men det i sig är absolut inte an anningning att köpa mobilen».

Bixby är tillbaka … ¡Ny och förbättrad!

  • Bixby Voice är fortfarande långsam
  • Bixby Vision tiene un precio más bajo

Bixby Vision ger mer resultat … los hombres tienen una conexión precisa con som de andra.

Vi var otroligt besvikna över Bixby en Galaxy S8 förra åver, eftersom de lovade att den skulle bli den ultimata digitala assistenten och det blev den inte.

Den kunde inte göra tillräckligt mycket – den kunde inte veta vad du ville i ett sammanhang och den kunde inte starta eller kontrollera tillräckligt många appar.

Los hombres de Samsung suben de categoría a Bixby en Galaxy S9 y a Bixby-knappen en la pantalla para ver la televisión.

Bixy kan vara lite väl ordagrann, den vill ställa in en förinställd timer istället för att starta en nedräkning till exempel.

Galaxy S9 säger åt oss att vi kan diktera när vi använder Bixby, men det är aldrig 100 procent säkert.

Bixby Vision har kommit en lång väg och det faktum att den är avstängd i början är strålande.

Bixby har blivit mer kapabel och är nästan lika bra som Siri, men intena samma nivå som Google Assistant.

Men när du slår på Vision är funktionen riktigt användbar.

Översättningsverktyget är riktigt starkt – den ger några konstiga svar här och var, men på det hela taget är det väldigt enkelt att ta reda på vad du ser.

Även om det är bra att Bixby har blivit uppgraderat, så att det faktiskt känns vettigt att ha knappen vid sidan av mobilen, så är den fortfarande något ovanligt istället för en måste-ha funktion.

Kartlägga-knappen till Google Assistant är fortfarande ett mycket bättre sätt för att det mesta av din mobil med din röst (men du behöver ladda ner en tredje parts app för att använda det).

Förbättrad biometrik

  • Den intelligenta skannern är precis, men inte lika säker
  • Mycket enklare att öppna din mobil

Den nya Intelligent Scan byter mellan ansiktsigenkänning och irisskanner.

Alla som läste vår recension av Galaxy S8 förra året uppmärksammade snabbt att den biometriska funktionen för att låsa upp mobilen, nästan gjorde den oanvändbar.

Samsung behövde göra något åt ​​det och det har de – allla tre funktioner barra de trabajo nu bättre tillsammans.

Intelligent Scan matchar ihop irisskannern och ansiktsigenkänningen, vilketgör det mycket, mycket enklare att låsa upp mobilen med ditt ansikte, och som nämnt så är fingertrycksavläsaren mycket enklare att hitta.

Hastigheten på Intelligent Scan är så mycket bättre än förra året … då irisskannern och ansiktsigenkänningen en S8 hamnade någonstans mellan 30% och 50% riktigt – tillsammans en riktigt success en Galaxy S9 nästan varje gång.

I lågt ljus är irisskannern fortfarande lite långsam på att reagera och vill inte alltid släppa in dig (i det här fallet är Apples Face ID mer exakt och enkelt att använda), men det är så enkelt att röra ditt finger på skannern en baksidan så det

Ponerse en contacto con el equipo de iPhone X att Samsung para obtener más información.

Fingeravtryckläsaren para obtener más información sobre este tema.

Det finns några stycken problem med det biometriska systemet.

Det är inget stort problem för oss – fingeravtrycksläsaren är ett mycket bättre sätt att betala på ändå – och i slutändan handlar es biometrisk låsöppning mer om bekvämlighet än säkerhet.

Vi kunde inte lura Samsung Galaxy S9 med en bild av ditt ansikte, så om du tappar din mobil så kan du vara säker på att tjuven inte kan låsa upp den, vilket är det vi flesta vill.

Ett annat mer frustrerande problem är att du inte kan egentligen låsa upp din mobil om den ligger på bordet – skärmens synfält är för begränsat, om du inte lägger ditt huvud över den på ett mycket märkligt sätt, kommer du inte in (Apples Face ID erbjuder

Nya högtalare

  • AKG-stämman är hög
  • Inte så slagkraftig, men en stor uppgradering de S8

Högtalarna låter fortfarande nerifrån de botten av mobilen, men också från hörlurarna.

Den andra huvudfunktionen som Samsung ha añadido a Galaxy S9 är den förbättrade högtalaren.

Dessa högtalare har också blivit anpassade så att de stödjer Dolby Atmos ljud, som ger dig en känsla av utrymme de ljudet som kommer från din mobil.

Om man tänker på hur smal mobilen är och hur kraftfull volymen och ljudkvaliteten, är detta imponerande.

Kvaliteten är inte den båsta på marknaden – det finns definitivt mer kraft och klarhet en iPhone X, där Galaxy S9 är lite oklar – men idén här är inte t ersätta en Bluetooth-högtalare, det är snarare att hitta en bra upplevelse när du lyssnar på

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...