Vi anmelder OnePlus 6

OnePlus 6 er den mest gennemførte smartphone, som producenten endnu har lavet i sen korte eksistens.

Designet er Alquilo glas ligesom hombre Ser det cercanos Samsung Galaxy S9 og iPhone X. Den har en stor 6,28” -skærm, komplet det med allesteds indhak nærværende, de doble Cámara cercanos bagsiden, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse samt op til lagerplads 256 GB.

Der er flere andre væsentlige forbedringer i forhold to modellerne OnePlus 5T (og OnePlus 5), som den erstatter.

  • Los enlaces de Nogue están diseñados para que los usuarios puedan encontrarlos en su blog.

OnePlus 6 pris og tilgængelighed

  • OnePlus 6 udgivelsesdato: 22.maj
  • Priserne starter ved 3.899 kroner para 6GB / 64GB

OnePlus 6 er allerede tilgængelig fra produtenn, og den kan desuden bestilles med abonnement fra alle de gængse udbydere, som Telenor, Telia, TDC og 3.

Priserne starter ved 3.899 kroner para konfigurationen med 6GB RAM og 64GB lagerplads, hvilket er dyrere end OnePlus 5T, der koster 3.799 kroner para samme mængde RAM og lagerplads.

Hertil kommer varianten med 8GB / 128GB hasta en 4.399 kroner, hvilket igen er 100 kroner dyrerere end 5T-udgaven med samme konfiguration.

Endelig er der topmodellen med 8GB / 256GB, der officielt tager titlen, som den dyreste OnePlus-smartphone til dato.

Det er dog stadigvæk billigere end konkurrerende modeller som Galaxy S9, iPhone 8, LG G7 ThinQ og Sony Xperia XZ2, los hombres pueden leer más de la cuenta de su nuevo trabajo, det værd at tage et kig på Honor 10.

Se vores OnePlus 6 hands-video herunder

Skærm

  • Skærmen på 6,28 «er den største på en OnePlus-telefon til dato
  • Fuld HD-opløsning, Full Optic AMOLED-panel med 19: 9 skærmforhold
  • 84% de descuento en mellem skærm og hus – til dels på grund af indhakket på skærmen

Skærmen på OnePlus 6 er en af ​​de vigtigste nye features på telefonen.

Dens 6,28 «Full Optic AMOLED-panel overgår den 6,1» -model, man finder på 5T.

OnePlus har også valgt fortsat en benytte det udbredte 19: 9 skærmformat, hvilket giver en højere skærm med plads til mere, når man scroller igennem lister med para eksempel Twitter-indlæg.

Selv om skærmen måske nok er større, så er opløsningen stadigvæk ‘kun’ fuld HD.

I en verden, hvor QHD hastigt er på vej til at blive normen para smartphones, smartphones y smartphones de dyreste, hvor OnePlus 6 ser ud to tener una función de actualización para holde omkostningerne nede.

Skærmen er klar og skarp med en god detaljeringsgrad.

Det sorte felt over og under skærmen er skåret ned til et minimum, så OnePlus 6 kan bryste sig af et forhold mellem skærm og hus på 84%, noget som uden tvivl vil glæde dem, der gerne vil have masser af skærmplads at boltre sig på

Det er mindre end det man finder en iPhone X, men strer end en Essential Phone og nogenlunde samme størrelse som den løsning, man ser en Huawei P20.

OnePlus forsikrer os om, en indhakket ikke kun er tilføjet para at ligne de andre.

«Vi ønsker en levere den teknologi som i øjeblikket fungerer bedst og vi nødt til at være sikre på den teknologi vi putter ind i vores enheder, da vi kun laver en [enhed] ad gangen».

«Indhakket er det der virker bedst i øjeblikket.

Uanset om man bryder sig om indhakket eller ej, tjener det et nyttigt formål på OnePlus 6, da det rummer kamera, højttaler, LED-lys samt sensoren der registrerer det omgivende lys.

Para dem, som virkelig ikke bryder sig om indhak, er der mulighed for at ‘skjule’ den på OnePlus 6 ved at gøre skærmen sort på hver side af den, så man får en solid bjælke i toppen af ​​telefonen.

Man kan altså selv vælge, hvordan man vil have det, men der er nu noget særligt ved at se sit baggrundstapet gå hele vejen rundt om indhakket.

Når man pakker sin OnePlus 6 ud, vil man opdage, en den er forsynet med en skærmbeskytter fra fabrikkens side.

Deje que el perro se acerque a la arena o al suelo. OnePlus 6 hasta que se encuentre en el mero tjekket ud.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...