Apple Mac Pro – recension

Trots att den inte har sett en omvandling i utseende på ungefär fyra år har Apple försäkrat oss om att en ny Mac Pro fortfarande är under utveckling.

Bajo tiden finns det dock inga brist på alternativ när det kommer till Mac-datorer som är designade för proffsanvändare.

Mac Pro en la parte posterior del disco no está en blanco – inte under det

Tyvärr kostar iMac Pro mycket mer än den befintliga, skärmlösa Mac Pro som vi har recenserat här, som för tillfället kan köpas for 32 995 kronor till att börja med.

Den är bara 9,9 tum lång och strax över 6,5 tum i diameter – versión de denna av Mac Pro para bara tarn en sotor de som an a som a s de generaciones Mac pro och bara en ynka fjärdedel tyngre.

Den är utrustad med Intel Xeon E5-processorer – quad-core eller sexkärnig direkt från hyllan.

De televisión AMD FirePro GPU-grafikprocessorerna levererar upper hasta que se instale el grafiska pretandan av förra generationens Mac Pros.

Vad som inte rt så oväntat (med tanke på dess kompakta storlek och sätt Mac-datorer har utvecklats de senaste åren) är att lagringen är ‘estado sólido ‘.

Especificación

I hjärtat av nya Mac Pro finns värmekärnan, es enhetlig kylfläns som processorkortet och två grafikprocessorkort sitter fast i.

En ensam fläkt säkerställer (nästan) tyst användning

Apple ha creado una nueva versión de diseño de sistema y Mac Pro para Mac in ugar indantag.

De flesta av Mac Pro-datorerna har expansionsportar som är gjorda for external kringutrustning, så den har en utmärkt bredd av dataportar.

Det finns ocks en HDMI-port och två Gigabit Ethernet-ingångar, men förvänta dig inte en SD-kortläsare.

Sistema Varje skeppas med dubbla GPU: s.

Mac Pro-datorn som vi recenserade 2014 har en 3GHz, åttakärnig Xeon E5 med ett par AMD FirePro D700 GPU: s, 64GB RAM och ett 1TB PCIe-baserat flashlagringsutrymme.

Hur som helst kan du hitta betydligt billigare Mac Pro-datorer de segunda mano-återförsäljare.

Fyra USB y sexo Thunderbolt-portar erbjuder en stor mängd anslutningar

Gabe Carey har också bidragit hasta denna recension.

Recenserad för första gången i januari 2014.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...