Anmeldelse: Samsung Galaxy S7 Edge

Los teléfonos inteligentes de Samsung y Samsung Galaxy S8 Plus, los hombres y las mujeres en Samsung Galaxy S8 Plus, su teléfono inteligente Galaxy S7 Edge y su teléfono inteligente Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge tiene una fecha de lanzamiento, de telefonía móvil y de febrero de 2016.

Det skyldes, en den skulle gå i fodsporene efterladt af forgængeren, en mange gange prisvindene telefon, simpelthen fordi den var spækket med al den kraft para den «normale» Galaxy S6 og så den der buede kant.

Vi var ikke de eneste, der elskede den, og vi hev den frem så snart det var muligt.

Men det var i 2015, og verden lader sig ikke lige så let imponere af det buede design for Galaxy S7 Edge.

Ulig hvad de har gjort med Galaxy S7, som (umiddelbart) ligner modellen fra 2015, så er ændringer en S7 Edge fantastiske, og de giver et twist til et design, man ellers hurtigt kunne være blevet træt at se på.

Den var faktisk så god, en el teléfono celular y en la cama en 2016. Selvom Samsung Galaxy S7 Edge te ofrece la mejor opción para tu Galaxy S8 Plus, además de smartphone moderno.

Skærmen er stor de fin en Galaxy S6 Edge, y todas las funciones de telefonía son compatibles con iHåden.

Den er vandtæt.

Opdatering: Gode nyheder til dem, der sværger til den solide Samsung Galaxy S7 Edge: Android Oreo er på vej – på et eller andet tidspunkt.Samsung trækker y øjeblikket beta-softwaren para Samsung Galaxy S8, los hombres que saltan a la vista de la pantalla y de la cámara

  • Los enlaces de Nogue están diseñados para que los usuarios puedan encontrarlos en su blog.

Og det er alt sammen kun muligt på grund af batteriet – som var sådan en skuffelse en S6 i 2015. Det er nu boostet massivt, og det betyder en telefonen nu kan klare mer end 24 timer mellem opladninger.

Los teléfonos inteligentes de Samsung y Samsung Galaxy S8 Plus incluyen teléfonos inteligentes Samsung Galaxy S8 y Samsung Galaxy S8 Plus. Los teléfonos inteligentes Samsung Galaxy S7 Edge y Galaxy S8 Edge están disponibles sin garantía.

Samsung Galaxy S7 Edge pris og lanceringsdato

  • Lanceret: marts 2016
  • Pris ved lancering: $ 769 (4700 kr.)
  • Precio hasta: $ 669 (4075 kr.)

Alt det teknologi har en pris, og den er ret heftig.

På det officielle Samsung-website koster en 32GB Galaxy S7 Edge nu 5100 kr, men hvis du leder, kan du finde den billigere.

Det er stadig ikke billigt, men i vores optik er det hver en øre værd.

Especificaciones de Samsung Galaxy S7 Edge

Vægt: 157 gDimensionador: 150,9 x 72,6 x 7,7 mmSistema operativo: Android 7 (Oreo update på vej)Skærmstørreæse: 5,5 «Opløsning: 1440x2560CPU: Snapdragon 820 / Exynos 8890RAM: 4 GBLagringsplads: 32 GB / 64 GB (med microSD)Batteri: 3600 mAhBagkamera: 12 MPFrontkamera: 5 MP

Diseño

Samsung Galaxy S7 Edge er en telefon der lever or dør med sit udseende. Den mindre «normale» model har alle det samme indhold og en anelse skarpere skærm, da den har samme pixelmængde som Hombres de borde fordelt på et mindre areal.Det den normale modelo mangler er de kloge elemento, som Samsung har brugt på Edge.

Haga clic en la foto para ampliarla iPhone 7 Plus eller 6S Plus, kan du se, hvad vi mener. S7 Edge er kortere og smallere (150.9 x 72.6mm) end 7 Plus og 6S Plus (158.2 x 77.9mm), selvom begge enheder har den samme skærm en 5,5 tommer.

Størrelsesmæssigt er den også meget lig LG G5 (149.4 x 73.9 x 7.7 mm), som også bruger en skærm en 5,5 tommer – og Android-producesterne går virkelig hårdt efter Apple.

Los favores favorables y el diseño de S7 Edge findes bagpå.

Teknologien var også brugt på Note 5 (og bruges også af mærker som Xiaomi) para virkelig at hjælpe telefonen med en ligge godt i hånden og fjerne skarpe metalkanter.

Kombineret med den samme kurve på fronten af ​​enheden, kan du let se, hvordan den ligger så godt i hånden – nærmest som en småsten på den måde, den kan rulle i håndfladen.

Interessant nok har det dat nogle den opfattelse, en den ikke har helt den samme premium-fornemmelse som tidligere Samsung-telefoner.

Hvis du trykker bag for telefonen, mangler der metalglans, men det er fraværet af metal, der gør trådløs opladning muligt, og den er blandt de vigtigste funktioner en S7 Edge.

Bagsiden har dog ét problem – den suger fingeraftryk til sig.

Det kan dog siges om såge andge telefoner, men det er særligt gældende para Samsungs nye kurvede telefon.

Si usted tiene una bolsa de asas o una bolsa de plástico de 0,42 mm, hvilket betyder, at det næsten ikke bemærkes, når telefonen ligger ned, men det er stadig stærkt nok til at beskytte kameraet.

Og så er det, du husker noget andet: Denne telefon med medie elegante kant og rene linjer og sine åbne indgange er vandtæt.

Nej, undskyld, den er vandafvisende, da den er IP68-rangeret.

Det er ikke så meget en «lad os tage vores telefoner med ud og dykke para at goge nogle gode imágenes» -funktion, men mere en sikkerhedsfunktion.

No se puede perder el tiempo perdido, el sender lyd ud af bunden en el Galaxy S7 Edge, o el hermano menor de la cama.

Generelt kan vi ikke rose designet en S7 Edge nok.

Skærm

Selvom skærmen teknisk set er en delf designet en Samsung Galaxy S7 Edge, så er den værd en tale om para sig selv – simpelthen fordi den ser så godt ud.

Det er det definerede træk, når du hiver telefonen ud blandt venner, y selvom den ikke fremkalder samme respons, som skærmen en S6 Edge gjorde sidste år (som vi sagde – buede skærme er ikke nye længere), får telefonen stadig mange anerkendende nik,

QHD-opløsningen på 2.560×1.440 er stadig det bedste, vi har set på en smartphone.

Det er imponerende at tænke på, at to re efter LG lancerede den første mainstream QHD-telefon, er der stadig ikke dedikeret indhold, der kan ses i den opløsning.

S7 Edge bruger Super AMOLED-teknologi, som Samsung har pumpet ud i snart et rti, og det fungerer rigtig godt til to både to få telefonen til at se eksklusiv ud samtidig med at farverne er flotte.

Kontrastforholdet – forskellen mellem det hvideste hvide og det sorteste sorte – er stadig ret sensationelt, hvilket skyldes, at dekelte pixels slukker, når de ikke er i brug.

Skærmen en Galaxy S7 Edge har også et side-display, som man får ad gog to swipe tommelfingeren fra højre eller venstre side af skærmen (du kan indstille hvilken vej), og det er en fordel.

Hvor dette var en ubrugelig funktion i tidligere år, så har side-displayet en meramente definere rolle en Galaxy S7 Edge.

Kig i Specifikationer og Præstationer-afsnittet af vores anmeldelse for at høre mere om funne funktion – eller hop det over, hvis du er træt af at høre på os snakke om et stykke af skærmen, som du kan swipe.

Artículo anterior
Artículo siguiente