Recensión de Nokia 6 (2018)

Buscar en el sedán grande Nokia rusade en el mundo móvil movilmarknade med sina HMD, imponerande billiga Android-telefoner.

Det här fallet, fick originalet Nokia 6 es 4-stjärnig recension med en mindre varning för långsam laddning och genomsnittlig hårdvara.

När den uppfräschade 2018-variante blev lanserad, blev det ökad spänning soft Android älskare om den uppdaterade designen, uppgraderat chipset o snabbare laddning.

Innan vi går in på om den är värd de extra pengarna är det värt att nämna förvirringen med namnet på mobilen.

Vi kommer använda båda i recensionen, men det är att at nämna att Nokia 6 (2017) fortfarande ligger ute och du borde titta en extra gång att du köper den nyare mobilen innan du går till kassan.

Nokia 6 (2018) pris och tillgänglighet

Nya Nokia 6 pris kostar 2 990 coronas ($ 269, £ 229, RS 16,999 sobre AU $ 420), vilket är något mer än föregångaren en 2 690 coronas ($ 229, £ 200, AU $ 399).

Den finns tillgänglig på Nokias officiella hemsida och återförsäljare.

Diseño y visualización

  • Klassig aluminium design med iögonfallande betonade färger
  • Generös 1080p skärm med acabado elegante
  • Tung och inte den bekvämaste att hålla i

Tengo Nokia todavía en mi dispositivo móvil byggd som en stridsvagn.

Vår modell är svart / koppar, vilket är ett uppfinningsrikt sätt att göra så att en svart rektangel ser annorlunda ut – och lyxigare – än sina rivaler.

Den finns även i en vacker djupblå färg med guld kontur och vit / järn vilken är i blekt silver med rödaktiga konturer istället para mörkgrå som du förväntar dig från namnet – vi talar troligen om oxiderat järn.

Mellan hela metallen runt mobilen och tjockheten, finns en tung bit av teknologi en 172 gram och det känns som att den klarar av den moderna världen utan att behöva klä sig ett fodral, och det känns tryggt.

Med det sagt, efter ett par veckor med den och efter att ha tappat den flera gånger, upptäckte vi små repor på kanterna, så du kanske vill svepa in den i ett fodral ändå om du är petig.

När vi ändå talar om att tappa den, Gorilla Glass 3 skyddsskärm är också inbyggd para skydda och den fick inga skador på sig efter alla gånger vi tappade den (varning: inte garanterat).

Men dess fantastiskt eleganta, något runda design gör att den är benägen att falla rakt from ditt skrivbord om du lägger skärmen nedåt.

Men det måste vara en stor ficka: 5,5 tums skärmen och den relativa tjockheten på 8,6mm betyder att det inte år den smalaste på marknaden.

Detta betyder även att den inte är den mest bekväma at hålla i handen: de med små händer kan tycka att den är obekväm efter ett tag, och det är löjligt enkelt att täcka den ensamma högtalaren nedifrån på botten med vänstra sidan av din hand.

Esta es la nueva versión del robot Nokia 6 (2018) en imponerande snygg förpackning med tanke en priset.

Den anodiserade bakpanelen inkluderar en lång Zeiss-märkt kamera och blixtöppning, vilket skjuter ut lite grann.

Ytan på mobilen är minimalistisk och vilar på den supereleganta skärmen och tonen som står ut, vilket den absolut gör.

Det finns en liten Nokia-logo längst upp till höger på den hyfsat stora ramen och det finns en tjock svart haka nedanför skärmen.

Den vänstra kanten har en SIM-bricka, den har ett riktigt hörlursuttag till höger en toppen av kanten, betonad volym och strömbrytaren en högra kanten, och en centrerad USB-C laddningsingång på botten bredvid den vänstra högtalaren.

Det enda klagomålet vi har ot layouten är att det är relativt enkelt att missa fingeravtrycksplattan som vid beröring ger fläckar på blixten precise ovanför den.

Du kommer dock få alla dina fingeravtryck över den glansiga skärmen och aluminiumet på baksidan.

5,5 tums 16: 9-skärmen blir väldigt kladdig men det är mycket mindre tydligt när displayen är avstängd.

Det är en vacker skärm, ljus och skarp, och även om den inte går att jämföra med de pixelfyllda displayerna på de förstklassiga mobilerna erbjuder den full HD (1080 x 1920, 403ppi) upplevelse i ett mycket billigare paket.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...