Samsung Galaxy S7 Edge – recension

Vissa länkar i denna artikel hänvisar hasta artiklar, som är skrivna på engelska.

Telefonen är inte längre stjärnan y Samsungs smarttelefon-uppställning, och måste nu spela andra violin hasta Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus, los hombres utilizan din presupuesto inte räcker hasta Samsungs nyaste smarttelefon (de är rätt så dyra) en Galaxy S7 Edge fortfarande ett bra val

Samsung Galaxy S7 Edge ha actualizado su versión de gráficos para su lanzamiento en febrero de 2016.

Eftersom den följde i sen föregångares fotsteg, flerfaldig prisad mobil, och med kraften från den «normala » Galaxy S6 och den kurvade kanten.

Vi var inte den enda som älskade den och tog fram den med stolthet varje gång vi kunde.

Men det var 2015 o världen kommer inte bli lika överväldigad av den kurvade designen en Galaxy S7 Edge.

Ja, till skillnad from vad som gjorts en Galaxy S7, vilken ser ut (från början) som 2015 es modell, så har förändringarna en S7 Edge varit otroliga, piffar till en design som lätt skulle bli tråkig.

Faktiskt var det så bra att vi gav den titeln «bästa mobil 2016».

Skärmen är storre en Galaxy S6 Edge, men ändå så känns den inte så mycket större i handen.

Den är vattentålig.

Och det är mycket mer möjligt eftersom batteriet – es sån besvikelse en 2015 S6 mobiler – har blivit utökat också, vilket ger oss en mobil som kan hålla sig vaken över 24 timmar mellan laddningarna.

Visst, den är inte längre det gyllene barnet bland Samsungs smarttelefoner, och den ligger and på andra plats efter den nya Galaxy S8 o Galaxy S8 Plus, los hombres disfrutan de presupuesto ilimitado hasta Samsung senaste smarttelefoner (de är ganska dyra) så är Galaxy

Samsung Galaxy S7 Edge pris och lanseringsdatum

  • Lanserades: mars 2016
  • Pris vid lanseringen: 8 300 coronas
  • Nu nere i: 6 990 coronas

Todos denna teknologi har ett pris, och det kan bli riktigt dyrt.

På Samsungs officiella hemsida finns 32GB Galaxy S7 Edge tillgängligt para 6 990 kronor – men om du letar runt kan du hitta den för billigare.

I Sverige fann vi att S7 Edge hade gått ner så lågt som 5 690 kronor utan SIM kort.

Det är inte billigt, men i are are fortfarande värt varenda krona.

Especifikationer Samsung Galaxy S7 Edge

Vikt: 157 gDimensionador: 150,9 x 72,6 x 7,7 mmSO: Android 7 (Oreo update på väg)Skärmstorlek: 5,5 tumUpplösning: 1440x2560Procesador: Snapdragon 820 / Exynos 8890RAM: 4 BInternminne: 32GB / 64GB (med mikroSD)Batteri: 3600 mAhBakkamera: 12MPFramkamera: 5MP

Diseño

Samsung Galaxy S7 Edge tiene una palanca de seguridad para su dispositivo.

Den mindre «normala » modellen har allt det smarta, men en lite skarpare skärm tack vare att den har samma mängd i en mindre yta.

Vad den saknar är de smarta elementen som används i Edge.

Coloque la pantalla del iPhone 7 Plus eller 6S Más y más de la versión anterior. S7 Edge con correa de sujeción (150,9 x 72,6 mm) en S7 Plus och 6S Plus (158,2 x 77,9 mm), trots att båda mobiler har samma 5,5 tum skärmstorlek.

Den är också väldigt lik i storlek hasta LG G5 (149,4 x 73,9 x 7,7 mm), vilken också har en 5,5 tum display – Android-tillverkare ger verkligen en känga till Apple.

En av våra favoritsaker med uppgraderingen en S7 Edge är baksidan.

Det är ett drag som användes på Note 5 (och används även av märken som Xiaomi) för att verkligen hjälpa mobilen att ligga i din handflata och ta bort hårda metall kanter.

Kombinera det med samma kurva på framsidan av mobilen och du kan förstå varför den känns så skön i handen, nästan sten-lik på det sättet du kan rulla runt den i handen.

Intressant nog har det gjort att vissa personer tycker att den inte känns lika premium som tidigare Samsungmobiler.

På baksidan finns ingen glans de metall, men för att vara rättvis ger bristen av metallen möjlighet för trådlös laddning som är en av huvudpunkterna en S7 Edge.

Baksidan har dock problem: det äk en fingeravtrycksensors nöjesfält, en äkta cirkus för detektiver en brottsplats som försöker gripa dig för ett brott.

Många mobiler har fått den kritiken riktad mot sig, men det är speciellt sant för Samsungs nya kurvade mobil.

Kamerans tocando en baksidan har blivit förkortat hasta 0,42 mm, vilket betyder att den knappt syns när du lägger ner mobile, hombres den är fortfarande stark nog för att skydda linsen.

Och sen blir du påmind om något annat: den här mobilen, med dess eleganta båge och klara linjer, och komplett med synliga ingångar, är vattentålig.

Den är förstås vattentålig, eftersom den är IP68 klassad.

Det är lite mindre en «låt oss ta vår mobil och dyka för att få otroliga bilder » – funktion och mer av en säkerhetsfunktion – o den den kommer även vägra laddas om inången är för blöt, sådan är dess förmåga att hantera fukt.

Tyvärr får du fortfarande bara en högtalare som låter från botten de Galaxy S7 Edge, vilken inte har något vidare förstklassigt ljud, men den är användbar och anmärkningsbart högre än andra mono-högtalare som vi använt.

Iöverlag kan vi inte prata högt nog om S7 Edges design.

Skärm

Skärmen, en teknisk del av Samsung Galaxy S7 Edges design, är värd att diskutera bara i sig – eftersom den ser så bra ut.

Den är det definierade utseendet när du tar upp den bland vänner, och även om den inte lockar fram samma respons som S6 Edges display förra året (som vi sa, kurvad display är ingenting nytt dessa dagar), så får den ändå många positiva blickar,

QHD upplösningen på 2560×1440 ser fortfarande lika bra ut som något vi sett på en smarttelefon.

Det är otroligt att tänka att efter 2 år när LG skapade deras första mainstream QHD mobil har vi fortfarande inget riktigt innehåll att titta på i den upplösningen.

S7 Edge använder Súper AMOLED-teknologi, vilket Samsung ha probado y hecho lo que le gusta para ver la respuesta de su teléfono móvil y para la seguridad de su empresa.

Kontrasten – skillnaden mellan de vitaste vitt och svartaste svart – är fortfarande ganska sensationell, eftersom när den inte används, är pixlarna avstänga;

Galaxy S7 Edge ha guardado los archivos de la serie, vilken kan nås med att svepa din tumme längs från höger eller vänstra handsidan av mobilens skärm (du kan specificera vilket i inställningarna).

Den var on gång on onodig funktion för år sedan, men nu sidoskärmen in mer betydande roll en Galaxy S7 Edge.

Kolla en Specifikationer och Prestandan delen av denna recension för att få veta lite mer om denna funktion – eller skippa det helt och hållet om du är trött på att höra oss babbla om en del av skärmen som du kan svepa.

Das Keyboard 6 Revisión profesional: ideal para juegos, productividad y más

Si está buscando uno de los mejores teclados que puede comprar en este momento, es probable que el Das Keyboard 6 Professional sea...

Revisión de Sony A95K: una nueva era para OLED

A pesar del nuevo giro de punto cuántico en la tecnología OLED desarrollada por Samsung, en realidad fue Sony que anunció por primera...

Philips OLED 807 Revisión: Trip the Ambilight Fantástico

Philips ha estado en una racha caliente con sus mejores televisores OLED durante años, con sus modelos de 8 series en particular ganando...

Philips OLED+907 Revisión: TV Superstar

En los últimos años, Philips ha regresado a la disputa en lo que respecta al mercado de televisión. Tiene una oferta totalmente competitiva...